tiistai 16. kesäkuuta 2015

Skittlette tekstuureilla

Tässä lakkauksessa kaikki mahdollinen meni pieleen ja hermot kärsi tosi pahasti. Lakkaus on tehty jo kuukausi sitten joten en edes kovin hyvin muista millaset näistä alunperin piti tulla. Mulla laahaa nyt tosi pahasti lakkaukset perässä. Yleensä julkaistavat kynnet on jotain viikon tai pari vanhoja, mutta et kuukausi ohoh.


Luultavasti yritin taas tehdä jotain ranskista (tällä kertaa tekstuureilla) siinä onnistumatta, koska muistan lakanneeni ensin joka kynteen Essencen ranskislakan. Epäonnistuneen ranskiksen jälkeen päätin tehdä negative spacet samoilla lakoilla millä yritin ranskista tehdä. Väreiksi valikoitui ensin keltaista ja oranssia ja myöhemmin mukaan tuli vielä nude. 

Keltaisesta näkyi kynsi läpi neljännenkin kerroksen jälkeen ja lakkaan ei meinannut millään muodostua tekstuurin karheaa pintaa. Mun piti tehdä negative space kynneksi nimetön, mut jostain syystä teinkin sen vahingossa keskisormeen. Yritin tehdä samanlaista lakkausta sitten nimettömään ja eihän se onnistunut lainkaan. En millään saanut vinyyleitä aseteltua samalla tavalla kuin keskisormessa. Kokeilin myös laittaa niitä täysin eri tavalla, mutta erilaisuus alkoi häiritsemään liikaa jo ennen kuin edes kerkisin laittaa lakkaa vinyylien päälle. Lakkasin sit koko kynnen ihan normaalisti ilman negative spacea.


Siltikin vaikka melkein kaikki meni pieleen ja lakkaus ei ollut läheskään sellainen kuin piti tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon. 


Käytetyt lakat:
Golden Rose - Holiday 74
OPI - Jinx
Zoya - Bar
Essence - Sweet as Candy

14 kommenttia:

 1. Tosi ihanat, kiva toi vinyylikuvio :)

  VastaaPoista
 2. Vastoinkäymisistä huolimatta nätit kynnet ja etenkin tuo keskisormi on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mun mielest näist tuli kans aika kivat vaikka hermot meni monta kertaa :D

   Poista
 3. Keskisormen kuvio on upea :) kivat värit.

  VastaaPoista
 4. Tykkään kyllä näistä! :)

  VastaaPoista
 5. Tuo keskisormen kynsi on kyllä makia! :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin tykkään näistä kynsistä ja keskisormen kynnestä ^_^ Välillä se vaan menee niin, ettei ollenkaan tunnu sujuvan, mutta lopputulos yllättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Muutaman kerran on nyt käynyt sillee et kaikki menee pieleen, mut silti lopputulos onki tosi kiva!

   Poista
 7. Mun mielestä tää lakkaus on tosi ihana ja kaunis! Värivalinnat on menneet ihan nappiin, ja tuo negative space aksenttikynsi kruunaa kokonaisuuden just eikä melkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Mä tykkäsin tosi paljon tosta negative space kynnestä. Se olis ehkä ollut jopa liikaa, jos olisin onnistunu tekemään samanlaisen nimettömästä.

   Poista

Kiitos kommentista❤️