maanantai 1. kesäkuuta 2015

Toukokuussa ostettuja

No hupsista, tulipas pitkä postaustauko! Mua on laiskottanu koko viime viikon ihan hävettävän paljon enkä ole edes koneella jaksanut istua. Netflixin kattominen on houkuttanut ihan liikaa.  Kävin alkuviikosta kirjostossakin ja tossa pöydällä ne kirjat vaan makaa koskemattomina. Yleensä luen kaikki heti parin päivän sisällä lainaamisesta. Tämäkin postaus piti tehdä ja julkaista eilen, mut päätin ottaa pienet päikkärit ja siinähän kävi taas kerran se ihan perus eli nukuinkin koko illan ja heräsin keskellä yötä tämän päivän puolella. Mä en ikinä opi, ettei päikkäreitä kannatas nukkua ku ne aina venyy sellasiks viiden tunnin uniks. Mut nyt olis taas vuorossa ostoksien esittely!


Agate | Diamond | Mistletoe Kiss | Secret | Prima Donna
Jiggle Hi Jiggle Low | Nail Junkie | Silver Sand/Hopeahiekkaa | 420 | 041

Toukokuun (miks meinaan kirjottaa koko ajan huhtikuu?!) aikana mun tahmasiin näppeihin on tarttunut yhteensä 10 kynsilakkaa, neljä leimauslaattaa MiMaxilta ja kasa siirtokuvia ebaystä. Ei siis mitenkään ihan älytön määrä uutta tavaraa.

Emman Avon-postauksen innoittamana tilasin äitin kanssa muutaman Mineral Crush lakan. Lakat mitkä itse halusin ovat sininen Agate ja lilaan taittava harmaa Diamond. F.U.N Lacquerin restockista nappasin kolme lakkaa itselleni ja yhden äitille. Miten muuten voi olla Mistletoe Kiss ja Secret noin paljon vajuneet vaikken ole käyttänyt niitä kuin yhden kerran?! Yleensä lakoista huomaa vajumaa vasta tosi monen käyttökerran jälkeen.

Essien löysin Porin Pick'n'Paysta -50% lapulla ja Lumenen hopeisen tekstuurin Anttilan poistokorista. Prismassa käydessä kävin kurkkaamassa kosmettiikkaosaston ja sinne oli tullut muutama (siis oikeesti tosi vähän) Sinful Colors ja niistä mukaan lähti glitterlakka Nail Junkie. Dependin lakkoja meinasin kokeilla leimauksessa sit joskus ku jaksaa taas tehdä muutaki ku katsoa sitä Netflixiä :D.

12 kommenttia:

 1. Vitsi sulla kävi hyvä mäihä ton Lumenen hieman kanssa. Mä metsästin sitä vaikka kuinka kauan Anttilan läpi mutta löysin onneksi Outlet-messuilta. Tosi outo tuo FUNien vajuma? Tarkastin omani ja mulla on sama juttu kerran käytettyjen Paydayn ja Million Dollar Dreamin kanssa. Jospa se lakkapohja on niin paljon paksumpaa noissa, että tilavuus pienenee nopeammin. Tai sitten glitteriä on niin paljon, että se aiheuttaa saman lopputuloksen. Mystistä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niit Lumenen hiekkoja oliki jäljellä vaikka kuinka paljon Anttilas. FUNithan loppuu sit paljo nopeenpaa ku muut lakat, iiks :D

   Poista
 2. Oih<3 Ihania ostoksia! Voisin kotiuttaa melkein kaikki lakat :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viel ois kauheesti kaikkii ostolistal mut rahat loppuu kesken :D

   Poista
 3. Ihania lakkoja! Noi Avonin tekstuurit himottais kovasti, tuo Agate varsinkin on niin hieno :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne ei ollut kovin kalliitakaan ja uudessa lehdessä ne oli muistaakseni kans ales :)

   Poista

Kiitos kommentista❤️