sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Värikkäitä ruusuja

En ole pitkään aikaan lakannut kynsiä siten, että hallitseva väri olisi valkoinen. Valkoiset kynnet on jotenkin ihan älyttömän kivan näkösiä, joten päätin taas vaihteeksi lakata kynnet valkoisella. Kaikkia kynsiä en kuitenkaan vetänyt valkoisiksi vaan yhdistin sen kanssa hopeaa holoa ja glitteriä.


Lakkasin nimettömän kynteen pari kerrosta Color Clubin Harp On It holoa ja sen päälle ohuen kerroksen F.U.N Lacquerin 24 Karat Diamond hopeea hologlitteriä. Nimettömästä tuli tosi upean näköinen! Muihin kynsiin lakkasin Ginan valkoista. Muistin, että mulla on ollut odottamassa käyttöä vaikka kuinka kauan kivat moniväriset ruususiirtokuvat. Päätin jo silloin ku ne joskus ostin, että haluan laittaa ne valkoisen lakan päälle. Vihdoin ne pääsi käyttöön parin vuoden odotuttamisen jälkeen. Kummasti aina ne kivoimmat jutut unohtuu ja jää makaamaan käyttämättöminä hirveän pitkäksi aikaa. Laitoin kaksi ruusua keskisormiin.

Siirtokuvien laittamisen jälkeen kynnet tuntu jotenkin kauhean tylsiltä ja ihan selkeästi ne kaipasi vielä jotain pientä. Kaivoin koristelaatikosta ruusujen väreihin sopivat pikkuiset vaaleanpunaiset strassit ja asettelin niitä kolme kappaletta kolmioiksi "tyhjiin" valkoisiin kynsiin. Kummankin ruusun päälle lisäsin vielä hiukan kimallusta 24 Karata Diamond pullosta.


Tämän lakkauksen jälkeen oli jo ihan pakko lyhentää kynsiä, kun typerykset alko kasvamaan taas liikaa kieroon. Viilasin kynnet ensin ihan kivan mittaisiksi, mutta viimeisen kynnen kohdalla uppouduin liikaa Netflixin katsomiseen ja lyhensinkin kynttä vahingossa ihan hirveästi enemmän kuin muita. Jouduin loputkin viilaamaan uudestaan, että sain kaikista samanlaisia nysiä. Onneksi kynnet kasvaa nopeasti pitkiksi!


Käytetyt lakat:
GinaTrikot - White
Color Club - Harp On It
F.U.N Lacquer - 24 Karat Diamond

18 kommenttia:

 1. Nyt on muuten hienot kynnet! Ottaisin tältä istumalta omiin näppeihinkin. Pitää kokeilla tuota Harp On It alla, FUN päällä ideaa, koska näyttää tosi kauniilta :). Nuo ruususiirtikset on muuten todella kauniit. Yleensä en yhtään tykkää kukkadecaleista mutta nää on tosi rock. Mä käytän ihan liian vähän siirtokuvia ja tupellan aina niitten kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Koita vaan :) Million Dollar Dream olis kans tosi kiva jonkun kullan värisen holon päällä, mut mulla ei ainakaan sellasta ole enkä oo missään tainnut sellasta edes nähdä o.O Must tuntuu et mä käytän vähän liikaakin siirtokuvia :D

   Poista
 2. Sopivat oikeen hyvin tähän prideviikonloppuun, mahtoiko olla tahallinen :D hienot ovat, alkoi tehdä itsellekin mieli valkoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh katos vaan! En olis älynny ellet olis sanonu eli ei ollu tahallinen :D Valkoset kynnet on niin kivat, mut jotenki kauheen harvoin tulee niitä tehtyä.

   Poista
 3. Oijoi, nää on ihan mahtavat<3 Tuo valkoinen ja hopeaglitter sopii niin hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Valkoinen ja hopea on tosi kaunis yhdistelmä (:

   Poista
 4. Wau, upea lakkaus! Tämä oikein henkii keskikesän taikaa ♥

  VastaaPoista
 5. Ihanaiset kynnet ja noi siirtokuvat on aivan mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Ne on tosi kivat ku ei oo ihan perus kukkaset!

   Poista

Kiitos kommentista❤️