tiistai 7. heinäkuuta 2015

Pastellinen liukuväri

Oon nähnyt netissä paljon liukuvärejä missä on käytetty vaaleanpunaista, -sinistä ja -lilaa. Halusin itsekin kokeilla sellasta My Little Pony/Halinallet liukuväriä ja siinä vaiheessa, kun olin tilaamassa Color Clubin Pastel Neon lakkoja päätin jo käyttää kokoelman lakkoja tähän liukuun.


Alle lakkasin jokaiseen kynteen Ginan valkoisen ja päälle tein liukuvärjäyksen kolmella lakalla: vaaleanpunainen Feathered Hair Out to There, vaaleanlila Diggin' the Dancing Queen ja vaaleansininen Meet Me at the Rink. 

Koristeluiksi mietin ensin seepraraitoja valkoisella akryylimaalilla. Olin jättänyt maalin pöydälle pariksi päiväksi odottamaan tätä lakkausta ja vielä sellaiseen kohtaan mihin ei varmasti aurinko paistaisi ja se oli mennyt pilalle! Valkoinen akryylimaali oli muuttunut perunajauhojen näköiseksi mössöksi ja en saanut sitä edes ulos tuubista. Sieltä tuli ulos vain pelkkää kirkasta litkua. Voi räkä! Muut maalit mitkä olivat kiltisti lipaston laatikossa olivat ihan normaaleja ja toimivia. Saiskohan sen maalin vielä jotenkin pelastettua käyttökelpoiseksi?


Ärsyyntyneenä itseeni jätettyäni maalin pöydälle en edes jaksanut kaivaa leimaustarvikkeita esiin vaan päädyin kuorruttamaan liu'un China Glazen Techno glitterillä. Tykkäsin lakkauksesta hirmu paljon!

Kamera sekosi lakkojen väreistä ja mun sormista tuli vähän vahamaisen näköiset ja älyttömän ryppyiset. Varsinkin tän postauksen ekan kuvan sormia ei välttämättä uskoisi 22-vuotiaan (pian 23) sormiksi :D.


Käytetyt lakat:
GinaTricot - White (liukuvärin alla)
Color Club - Feathered Hair Out to There
Color Club - Diggin' the Dancing Queen
Color Club - Meet Me at the Rink
China Glaze - Techno

22 kommenttia:

  1. Wäääääää nää on iihanat! <3

    VastaaPoista
  2. Ei saa lakata näillä pastellilakoilla, please! Armoa! Mä ostin just yhden enkä aio ostaa muita, en en en! Katotaan niin kohta ne on tossa kaikki pöydällä :). Ihana liukuväri ja upea glitter <3. Pitäisikin muistaa nää hologlitterit liukujen yhteydessä eikä aina leimoja. Siis miten se sun akryylimaali oli mennyt sillain kuolemaan? Mulla on tossa pöydällä läpinäkyvässä laatikostossa Oumaxit ollut kohta vuoden. Onkohan nekin pilalla jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Mite sä meinaat pärjätä vaan yhdellä :D? Mulla on nytki kynsillä tää sama sininen ;> Mä en oikeesti käsitä, ajattelin et siihe on kuiteki paistanu aurinko ja kuivattanu sen. En kyl keksi mitään muuta minkä takia se muuttu perunajahoks. Ihan kunnolla se tuubi kiinnikin oli.

      Poista
  3. Kaunis lakkaus! :)
    Sormet tosiaan näyttävät aika kamalilta, kameroiden kanssa on aina vähän tällaista. Onneksi syy on kamerassa ja itsehän sormia katsomalla näet, ettei ne ole yhtään kamalat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (:
      Juu, riippuu ihan lakkojen väristä ja kirkkaudesta (neon) et kuinka paljon mun kamera sekoaa. Eihän mun sormet nyt oikeesti oo läheskään noin kauheen näköset :D.

      Poista
  4. Oi miten kauniit <3 Glitteri sopii päälle hyvin!

    VastaaPoista
  5. Ooh, hurjan suloinen lakkaus! ♥ :)

    VastaaPoista
  6. Suloiset pastellikynnet ja glitter sopii liu'un päälle hienosti!

    VastaaPoista
  7. Oi, ihanan värinen ja tosi hyvännäköinen liuku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho oon näköjään unohtanu vastata sulle! Pitäis aina kommentteja julkaistessa katsoa mihin postaukseen se kommentti on tullu :D.

      Kiitoksia kovasti :)!

      Poista

Kiitos kommentista❤️