torstai 9. heinäkuuta 2015

Tuplaleimausta

Ensimmäisenä uusista Picture Polishin lakoista kynsille pääsi ihana keltainen Sorbet. Se levittyi kuin unelma ja taisi peittääkin kahdella kerroksella. Lakkauksesta on jo kolme viikkoa aikaa, joten en ole kuitenkaan ihan sata varma siitä oliko kerroksia kaksi vai kolme.


Ajattelin Sorbetin kaveriksi sopivan hyvin valkoisen vaaleanvihreillä leimoilla. Lakkasin nimettömän ja keskisormen ensin Ginan valkoisella ja kaikki muut kynnet Sorbetilla. Valkoisen päälle lakkasin kerroksen Color Clubin Si Vous Please glitteriä. Tähän päälle leimasin Konadin vaaleanvihreällä Born Pretty Storesta saadusta laatasta kuvion. Vaaleanvihreä ei kuitenkaan näkynyt melkein yhtään kynnellä, joten leimasin siihen vielä päälle saman kuvion Dependin hopealla. Hiukan se vihreä sieltä alta erottuu.

Mulla on myös Konadin keltainen leimauslakka jospas se näkyisi hiukan paremmin valkoisen päällä. Pitää tehdä samanlainen lakkaus, mutta värit toisinpäin eli leimaus keltaisella ja vaaleanvihreää kynsilakkaa kolmeen sormeen. Ihan turha tuo vihreä leimauslakka, kun ei näy mihinkään! Onkohan siinä joku vika vai kuuluuko sen olla olematton peittävyydeltänsä? 


Käytetyt lakat:
Picture Polish - Sorbet
GinaTricot - White
Color Club - Si Vous Please
Konad Special Nail Polish - Pastel Green
Depend - 223 (hopea)
+ OPI Matte Top Coat

Halusin vielä kokeilla miltä lakkaus näyttää matattuna ja näkyisikö leimat silloin paremmin. No ei näkynyt, mutta kivat näinkin!


Kaikki BPS kynsikoristeet löytyy tästä ja koodilla TAL91 saa -10% tilauksesta.

10 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️