maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuun ostokset

Elokuun ja syyskuun lupasin olla lakkojen ostokiellossa, koska heinäkuun aikana ostin ihan liian paljon lakkoja. Miehen kanssa sovittiin, että saan kuitenkin ostaa Essencen lakkoja halvan hinnan ja juuri vaihtuvan valikoiman vuoksi eli kielto ei koske niitä lainkaan. Muutama Essence mun mukaan sit tarttuikin ja heinäkuun puolella tilatut OPI:n Color Paintsitkin tuli! Perjantaina mä kuitenkin sorruin ja tilasin kolme F.U.N Lacquerin lakkaa, hehheeh. Sain niihin mieheltä luvan :D. Vaikka luvan sainkin, oli kyllä silti jotenkin kauhean rikollinen olo tilausta tehdessä ja viimetipassa meinasin jättää tilauksen tekemättä. Ajattelin kuitenkin, että uusi tilaisuus F.U.N lakkojen ostoon ei välttämättä tule ihan heti, koska ne on jatkuvasti loppuunmyytyjä.


Mandarine Bay | Indian Summer | Turn the Lights On! | True Love | Space Queen | Happy New Green
Wild White Ways | Bubble Gum | Chromatic Orange | Purple Perspective | Turquoise Aesthetic
Suurin osa uusista Essencen lakoista on Porin Halpa-Hallista ja pari Lempäälän Ideaparkin Minimanista. En oo ihan varma mitkä lakat on niitä oikeesti uusia, koska lakkojen paikkoja on vaihdeltu yhden metrin ja kahden metrin hyllyjen välillä. Sen tiedän varmaksi, että Turn the Light On ja Ideaparkista ostamani Happy New Green on uusia. Vielä jäi muutama haluamani lakka puuttumaan uutuuksista, mut kai ne joskus vastaan tulee.


Ideaparkin Essence hyllyltä ostin myös mustan tattoo liner tussin. Tällä voi piirtää kynsinauhoille ja myöskin tehdä kuvioita kynsille! Kokeilin jo hiukan kämmeneen tätä ja käyttäminen ainakin on tosi helppoa. Tattoo linerin lisäksi ostin pienen kynsinauhaöljyn (mikä on ihan täydellisen kokoinen laukussa mukana kuskattavaksi) ja nail care -kynän. 

OPI:n Avojuice käsirasvat on ihan parhaita ja oon ennen aina tilannut niitä ebaystä. Tällä kertaa kuitenkin joka ikisessä myyntikohteessa oli niin törkeän kalliit postikulut etten todellakaan tilannut rasvoja sieltä. Harmittelin pari päivää, että mistä ihmeestä pieniä Avojuiceja mahtaisi saada järkevällä hinnalla. Joku päivä huomasin Kädet tärisee -blogin Kristan instassa (@kadettarisee) kuvan ostoksista ja siellä oli myös iso Avojuice -paketti. Äkkiä kattomaan koneelle ja sama paketti löytyi OPI:n maahantuojan Kauneudenkaupasta hintaan 25€. Mahtavaa!


Elokuussa tilasin myös mun ihan ensimmäiset MoYou Londonin leimauslaatat! Päädyin laattoihin Explorer 23, Tropical 13, Illusion 02 ja Alice 07. Oli aika vaikea karsia laatat johonkin järkevään lukumäärään, ettei kaikki rahat pala kerralla MoYou Londonille. Monta ihanaa laattaa jäi vielä ostamatta! 

MiNailsilta tilasin kasan kynsivinyyleitä ja pari arkkia siirtokuvia. Nyt mulla on vihdoinkin toimivia ranskistarroja! Ennen oon käyttänyt jotain Mavalan surkeita tarroja ja niistä aina valuu lakkaa tarran alle ja ranskiksen rajoista ei koskaan tuu kovin siistejä.

16 kommenttia:

  1. Onpa kivoja ostoksia. Ainakin Mi Nailsin paketissa on tuttuja juttuja, kuten ranskisvinyylit ja neonsiirtikset 😊 Pitäisikös sitä käydä Ideaparkissa viikonloppuna, alko noi essencet houkutteleen... Hmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neon siirtikset tilasinkin sun upeen lakkauksen innoittamana ;) Juu äkkiä hakee uusia ihania lakkoja!

      Poista
  2. Ihania ostoksia. Opin Avojuicet on kyllä parhautta! Pitäisi itsekin ostaa niitä vähän lisää nyt kun talvi on tulossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin kätevän kokosia mukana kuskattavaks ja se korkki on ihan best ku ei oo ärsyttävä kierrekorkki!

      Poista
  3. Hahhaa, ihana shoppailulakko sulla, kelpais mullekin :D Mä oon ihan tosissaan joutunut oleen vähän aikaa ostelematta mitään, kuun alkupuolella tilasin sen Norway Nailsin grab bagin ja sitten tilauksessa on myös tutulta pari Opia jenkkien reissulta, mutta muuten en ole ostanut mitään! Blaah, tylsää :D Onni olisi valmistua ja päästä töihin :P ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onki lakkojen ostolakko :D Eihän siit mitään tulis, jos kaikki kynsiin liittyvät kiellettäis! Paljon rahaa olis kyl kiva!

      Poista
  4. Paljon ihania ostoksia! Onko sulla siis toiminut nuo Mi Nailsin vinyylit? Kuinka kauan olet odottanut lakan kuivumista ennen näiden käyttöä? Mulla ne otti niin tiukkaan kiinni, että repi lakat irti. Annoin lakkojen kuivua ehkä noin 10 minuuttia ja pikakuivattajan toiset 10. :/ Ilmeisesti pohjan tulisi olla täysin kuiva? Ja muuten hauska juttu tuo, että Essenceä saat ostaa halvan hinnan takia, koska itse totesin juuri samoin poikaystävälle, että vaikka lupasin olla tilaamatta lakkoja, se ei Essenceä koske. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10min pikakuivattajan jälkeen on varmaan liian vähän. Sen pohjan pitää olla ihan kuiva tai se lähtee vinyylin mukana. Mulle ainaki käy ihan liian helposti sillai ku ei muka jaksa odottaa kuivumista tarpeeks kauaa :D. Mä oon nyt kokeillu vasta niitä ranskisvinyyleitä ja annoin lakan kuivua pikakuivattajan laiton jälkeen noin 20min eikä lähteny alemmat lakat vinyylien matkaan. Kannattaa antaa kuivua vähintään 15min ja ihan varmuuden vuoks vaikka puol tuntiaki :D. Hahah, Essencen lakkojen takia ei varmasti joudu vararikkoon!

      Poista
  5. Jos mä nyt kumminkin ostan yhden tai noh muutaman lakan. :D <3 Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh hups. Mut siis mähän oon rikkonu tätä lakkojen ostokieltoa vasta kolmella lakalla :D Oikeestaan nyt neljällä, mut se oli vahinko ja ei yhtään mun syytä vaan vahingossa sain postissa väärän lakan :'D

      Poista
  6. Kiva, kun löysin Avojuice-setin! ^_^

    VastaaPoista
  7. Oooo miten paljon kaikkea kivaa! Noi Avojuicet on tosi käteviä käsilaukussa, kun ne imeytyy niin nopeesti. Eihän ne mitään superkosteuttavia oo, mutta tommosina "pikarasvoina" tosi käteviä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just käsilaukussa kannettaviks ihan parhaita! Mullaki on aina laukussa yks Avojuice.

      Poista

Kiitos kommentista❤️