perjantai 25. syyskuuta 2015

Aakkoshaaste: F

Jospas taas vaihteeks jatkais aakkoshaastetta! Tällä kertaa vuorossa kirjain F.


Kuka muistaa MaxFactorin Fantasy Fire lakan? Sillon kun muutamia vuosia sitten Fantasy Fire tuli kauppoihin tästä nousi kauhea haloo ja lakka oli nopeasti myyty loppuun joka paikassa. Syynä taisi olla, että Fantasy Fire oli jollekin kalliille lopetetulle lakalle dupe? Ja onhan tää nyt muutenkin tosi upee! Noh, joka tapauksessa valitsin sen aakkoshaasteen F kohtaan.


Fantasy Fire ei yksinään peitä yhtään joten se täytyy lakata jonkun muun lakan päälle. Muistan lukeneeni jostain blogista, että kaikista hienoimman näkönen se on tumman lilan päällä. Kaivoin OPI-laatikosta ihanan Skating on Thin Ice-landin ja samalla huomasin sen vieressä kököttävän Taupe-less Beachin ja totesin niiden sopivan hyvin yhteen. Niinpä nappasin senkin mukaan tähän lakkaukseen!

Nimettömän lakkasin ensin Taupe-less Beachilla ja loput kynnet lilalla. Keskisormeen lakkasin kerroksen Fantary Fireä ja nimettömän vesimarmoroin lilalla ja taupella. Tässä kohtaa kynsistä näytti vielä puuttuvan jotain joten päädyin lisäämään dotting toolilla pieniä Fantasy Fire pilkkuja kynsiin.


Käytetyt lakat:
MaxFactor - Fantasy Fire
OPI - Skating on Thin Ice-land
OPI - Taupe-less Beach

18 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet, eniten tykkään marmoroidusta kynnestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Marmorointi onnistu kyl aika hyvin (:

   Poista
 2. On kyllä todella upeat. <3 Täytyy varmaan kaivaa omakin Fantasy Fire esiin ja lakata sillä pian. :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole aiempia muistikuvia tuosta Fantasy Firestä, mutta kaunis lakka se tosiaan on! Ja onnistunut vesimarmorointi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fantasy Fire sopii vissiin ihan kaikkien värien päälle. Täytyiski kiekolle kokeilla! Kiitoksia (:

   Poista
 4. Oi, mie niin muistan sen hypetyksen pari vuotta sitten :D Olin kans silloin ostamassa tätä, mutta se oli joka paikasta loppu :D
  Mutta aivan älyttömän nätit kynnet olet lakannut ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kaupat kierrettiin monee kertaa et tän sai :D Mä taisin ostaa tän anttilasta ja sain toisteks viimisen siinä kohtaa! Kiitos paljon :)!

   Poista
 5. Ooh, upeat kynnet ja miten ihmeessä sä oot onnistunu marmoroimaan noin siististi :o Mun tietääkseni Fantasy Fire on dupe tai ainakin lähellä Clarinsin kakskolmenollaa, en pistä kynsiäni pantiksi mutta niin oon kuullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä en osaa kyllä vastata sun kysymykseen mitää järkevää :D Multa on aina marmorointi onnistunut tosi hyvin. Se oli varmaan just se Clarins!

   Poista
 6. OOOH! Siis voi vitsit minkä teit, nämä on niiiin upeat! ♥_♥ Oikein tuijotuskynnet, ei sanat riitä kuvaamaan!

  VastaaPoista
 7. Upeat kynnet! Keskisormen värit ovat erityisesti mieleeni ja hienosti onnistunut marmorointi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️