keskiviikko 25. marraskuuta 2015

LakoDom lumihiutaleilla

Viikonloppuna vihdoinkin satoi lunta ekaa kertaa! Tosin nyt se lumisade on jo muuttunut vesisateeksi ja hirveäksi tuuleksi... Vähän kauemmin olisi saanut olla talvinen ilma ja lunta. Oli niin kauniin ja valoisan näköistä. Nyt ulos katsoessa on taas vaan kauhean synkkää ja kamalaa.


Ostin kesällä Picture Polishin LakoDom lakan ja sillon jo päätin jättää sen käyttämisen talveen ja lumihuitalekynsiin turkooseilla tai vaaleansinisillä leimoilla. Koska tosiaan viikonloppuna täälläkin satoi ensilumi, niin pitihän ensimmäiset lumihiutalekynnetkin päästä tekemään. Leimalakaksi valikoitui Colour Aliken Blue Ocean ja leimauslaataksi Holiday Design K. 


Holiday Design laatta oli ainut mun laatoista missä on koko kynnen lumihiutale kuvio ja sekin oli hirmu pieni. Mahtui just ja just mun juuri lyhennetyille minikynsille. Holiday Design laatan lisäksi mulla on yksi laatta missä on muutama yksittäinen hiutale. Täytyy äkkiä pistää tilaukseen lisää lumihiutalelaattoja! Kiva herätä niiden puuttumiseen tähän aikaan vuodesta :D.


Käytetyt lakat:
Picture Polish - LakoDom
Colour Alike - Blue Ocean

11 kommenttia:

  1. Kauniin eteeriset! Munkin oli pakko tehdä ekat hiutalekynnet tänään, vaikka ulkona ei ole lumesta tietoakaan. Heti piti tästä katsoa, jotta mitä laattaa oot käyttänyt. Mulla on nimittäin sama tilanne eli parilla laatalla on jotain hiutaleen tapaista, mutta sellainen kunnon laatta puuttuu. MYL:n Enchanted 16 -laatassa on sentään muutama hiutalekuvio onneksi. Haluaisin Pet'lan laatan, mutta se on loppu tällä hetkellä. Miksen mä koskaan tajua ostaa tätä laattaa kesällä, kun nää on aina loppu koko talven :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se ajoissa tilaaminen ei vaan jotenkin onnistu :D Mä ajattelin jo kesällä hommata yhdet joululahjatarvikkeet valmiiksi, mut havahduinki vast viime viikolla et joulu on jo ihan just taas eikä enää kerkiä. Sama juttu kävi viime vuonnakin!

      Mä bongasin eilen instasta ihan täydellisen lumihiutalelaatan mikä tuli tänään ennakkotilaukseen! Arvaa tilasinko sen jo yöllä :D. https://www.etsy.com/listing/258009963/preorder-b05-let-it-snow-nail-stamping?ref=shop_home_active_1

      Poista
  2. Kauniit! Hyvin sopii tuo lakka ja leimat yhteen! :) Mua niin harmittaa etten kerennyt tehdä lumihiutalekynsiä ennen kuin kaikki lumet suli pois. :( Mä kun menin tekemään suoraan joulukynnet. :DD Olisi taas hiukan pitänyt miettiä ja tehdä ensin hiutaleet ja sitten jouluiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kai sitä lunta vielä tulee, toivottavasti. Ja muutenkin on jo talvi säästä riippumatta (kuukauden perusteella) ni kyl niitä hiutalekynsiä voi tehdä ;) Mä aion tehdä joulukynsiä vasta joskus parin viikon päästä ku ollaan lähempänä aattoa :D

      Poista
  3. Suloiset hiutalekynnet! Blue Ocean sopii tosi hyvin lumihiutaleleimaukseen, saatan matkia tätä ideaa :).

    VastaaPoista
  4. Nämä on ihanat! Mulla ei ole yhtään lumihiutalelaattaa =( Hirveä vääryys! Ja tuo LakoDom on täydellinen pohja. Ei mulla kyllä ole sitäkään XD Tänään ajattelin kuitenkin lähteä jollekin lumihiutalelinjalle. Sitten lopputalvesta sitä jo haaveilee niin keväästä, että oikeastaan haluan tehdä talvikynsiä juuri nyt =P Selkeää eikö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Kaikkii sit äkkii tilaukseen vaan! Mut jos se lumi tuuleekin uudestaan vasta lopputalvesta :D?

      Poista

Kiitos kommentista❤️