torstai 17. maaliskuuta 2016

Pantone 2016: Rose Quartz & Serenity

Tammikuussa ja muutenkin vuoden alussa blogeissa näkyi paljon lakkauksia missä oltiin käytetty vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Pantone väri-instituutti nimittäin julkaisee vuoden vaihteessa uuden trendivärin ja tällä kertaa värejä olikin kaksi: vaaleanpunainen Rose Quartz ja vaaleansininen Serenity. 


Ajattelin heti ensimmäiset tämän vuoden väreillä tehdyt lakkaukset nähtyäni, että teen niillä vesimarmoroinnin. Kaikista lähimpänä Rose Quartz ja Serenity värejä mun lakoista oli mielestäni Color Clubin Feathered Hair Out to There ja OPIn No Room for the Blues. Onneksi molemmat toimi hyvin marmoroinnissa! 


Tällä kertaa vesimarmorointi ei meinannut millään onnistua vaikka vesi oli seissyt kipassa pöydällä useamman tunnin ja oli siis huoneenlämpöistä. Lakkatipat eivät levinneet veteen ollenkaan vaan ne kutistuivat kummalliseksi möykyksi. Muutamia kertoja jaksoin yrittää ja melkein jo luovutinkin ajatellen, että lakat eivät toimikkaan marmoroinnissa. Tulin kuitenkin ajatelleeksi, että ehkä vika onkin vedessä ja vaihdoin sen. Heti alkoi toimimaan!

Halusin vielä leimata vesimarmoroinnin päälle hopealla ja löysinkin kivan kuvion mikä ei peittäisi liikaa marmorointia ÜberChic laatasta 5-01.


Käytetyt lakat:
GinaTricot - White
Color Club - Feathered Hair Out to There 
OPI - No Room for the Blues
OPI - Silver Canvas

21 kommenttia:

  1. Oi, onpas kivat! Tällä väriyhdistelmällä on näkyny tosi kauniita lakkauksia ja kyllähän ne toimii hyvin yhteen tässäkin :)

    VastaaPoista
  2. Oih, onpa kaunis pantone-lakkaus ^.^

    VastaaPoista
  3. Ihanat! Nämä sävyt on niin kauniit yhdessä.

    VastaaPoista
  4. Onpa suloinen lakkaus! Ihanat värit ja leimaus on just sopiva lisä hienosti onnistuneille marmoroinneille :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon ♥ Meinasin ensin leimata valkoisella, mutta se olisi ehkä peittänyt marmorointia hiukan liikaa.

      Poista
  5. Nää on ihan superit! Tosi onnistunu idea ja toteutuskin ^^

    VastaaPoista
  6. Nämä on ihanat! Jotenkin nuo kukkaleimat luo tähän sellaisen jännittävän tunnelman! En osaa oikein selittää. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Olis varmaan ollu vähän tylsät ilman leimoja!

      Poista
  7. Oi että, aivan ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️