keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Mirror. Mirror, on the Wall...

Seuraavaksi vuorossa olisi älyttömän upea Femme Fatalen Mirror, Mirror, on the Wall. Lakka on ollut odottamassa sitä, että mun kynnet kasvaa vähän pidemmiksi ja nyt vihdoinkin pystyin sillä lakkaamaan. Lakka on niin upea etten halunnut "pilata" sitä liian lyhyillä kynsillä :D. 


En halunnut koristella lakkaa liikaa ja halusin jättää osan kynsistä ihan ilman koristeluja, joten päädyin tekemään tuplaleimat keksisormeen ja nimettömään. Valkoisella leimasin ohutta raitaa ÜberChic 5-01 -laatasta ja lilalla kukkia MoYou Londonin Tropical 13 -laatasta käyttäen sitä pehmeämpää Clear Jelly Stamperia. Musta tuntuu, että 90% mun lakkauksista on just näitä et nimetön ja keskisormi on ne aksenttikynnet, mut silti haittaakse edes? Tykkään hirveästi sellaisista kynsistä ja näistäkin tuli aivan ihanat!


Varmaan huomasitte, että muutin kuvien kokoa jonkin verran isommaksi? Mulla meni järki siihen, että jouduin tekemään (eli rajaamaan, pienentämään ja lisäämään tekstin) blogikuvat ja instakuvat erikseen. Blogissa mun kuvat on ollu sen verran pieniä, että instaan ne ei ole riittäneet. Nyt on ärsyttävä ongelma ratkaistu ja tästä lähtien teen kaikista kuvista samankokoisia. Vähän harmittaa et miksen keksiny tätä aikasemmin vaan oon jo kauan mennyt vaikeimman kautta. Nyt kuvat näyttää ihan valtavilta, kun olen tottunut niihin pienempiin :D.


Käytetyt lakat:
Femme Fatale - Mirror, Mirror, on the Wall...
Konad - White
Colour Alike - Berry Smoothie

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! Mirror, mirror on kyllä niin ihana lakka kimalluksellaan ja eri värisävyineen. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) Mä vähä luulen et siitä tais tulla mun lemppari lakka!

   Poista
 2. Täytyy kompata, aivan ihanat on kyllä! ♡ Tuo lakka ouhmy kui kaunis ^-^

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️