lauantai 11. kesäkuuta 2016

Merenneidon ranskis

Viime viikon lauantaina oltiin koko päivä mummulassa pihatalkoissa isolla porukalla. Etukäteen jo tiesin, että siellä ainakin siirrellään kiviä ja katkotaan puita. Piti siis tehdä lakkaus mikä suojaa hyvin kynsiä (toki hanskat oli kädessä koko ajan, mutta silti) ja mikä olisikaan parempi kuin kauhea kasa glitteriä! 


Päätin tehdä pitkästä aikaa glitterliuku ranskiksen, koska se on nopea, helppo ja silti aika näyttävä. Mitään ihmeellistä en jaksanut alkaa vääntämään, mutta vähän vahingossa näistä tulikin tosi hienot. Glitterlakka minkä valitsin kynsilleni olikin sitten kaikkea muuta kuin helppo! Töpöttelin vanupuikolla kynsilleni Rimmelin a Crush on You -lakkaa missä on kirkas pohja ja siniset sekä vihreät glitterit on kaikki eri kokoisia ja mallisia sirpaleita. Sirpaleet vain liukui kynsillä eikä meinanneet pysyä ollenkaan paikoillaan. Lisäksi kuivumisessa meni ikuisuus. Yhden käden lakkauksessa meni tuhottomasti aikaa ja kun sain toisesta kädestä kaksi kynttä valmiiksi, mun hermot loppu. Loppuhin kynsiin lakkasin ihan vaan yhden normaalin kerroksen a Crush on You:ta. Tämä glitter ei todellakaan sovi glitterliukujen tekemiseen! 


Mulle tuli jotenkin tosi merelliset fiilikset näistä kynsistä, joten lopuksi kiinnitin nimettömään vielä yhden simpukkaniitin ja pari kirkasta strassia. Hyvin suojasi kynsiä tämä lakkaus, koska yhtään kynttä ei katkennut!


Käytetyt lakat:
Essence - Sweet as Candy
Rimmel - a Crush on You

6 kommenttia:

 1. Oi että, nää on kyllä ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Lopputulos on kyllä hieno, mutta voin vaan kuvitella tuon hermojen menettämisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu en kyllä toista kertaa tällä lakalla ala glitterliukua yrittämään :D

   Poista
 3. On kyllä todella kauniin merellinen lakkaus :) Pitääkin muistaa tehdä taas jossain kohtaa glitterliuku, ne on niin nättejä! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️