tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kymmenen lakan lakkaus

Toinen mun tilaama lakka F.U.N Lacquerin uusimmasta (tai eihän se enää uusin ole, koska kesäkokoelmakin ilmestyi juuri) kokoelmasta on musta Black Holo Witch (H) ja halusin lakata sillä heti saman kokoelman sinisen perään. Tämänkin alle lakkasin toisen lakan peittävyyttä tuomaan ja mun lakoista paras siihen hommaan oli Color Clubin musta holo Beyond. 


Tarkoituksena oli tehdä saman tyylinen lakkaus kuin edellinenkin eli en peittäisi koristeilla Black Holo Witchiä liikaa. Meinasin leimata jotai pientä ja kivaa + nopeaa ihan senkin takia, koska muutaman tunnin päästä piti mennä äitin kanssa syvävenyttely-tunnille. Mustat holot kynsille saatuani sainkin ihan hullun ajatuksen valkoisista leimoista ja OPIn Color Paints -lakoista. Koska halusin tunkea aivan kaikki mun omistamat Color Paints lakat (paitsi hopean) kynsilleni samaan aikaan, ei leimaksi käynyt ihan mikä tahansa ja täydellinen kuva löytyikin lopulta Born Pretty Storen BP-20 laatasta. 


Leimasin siis kukat ensin valkoisella Konadilla ja sen jälkeen väri kerrallaan aloin värittelemään kukkia Picture Polishin sivellintä käyttäen. Jestas mikä homma! En kyllä ihan äkkiä ala tekemään tälläisiä kynsiä uudelleen! 


Käytetyt lakat:
Color Club - Beyond
F.U.N Lacquer - Black Holo Witch (H)
Konad - White
OPI Color Paintsit (Chromatic Orange, Landscape Artist, Primarily Yellow, Purple Perspective, Turquoise Aesthetic, Pen & Pink ja Indigo Motif)


***********************************

Pakko vielä laittaa tähän loppuun hauska kuva minkä mun mies halusi ottaa! Sillä jäi pari viikkoa sitten peukalo autotallin oven väliin ja se kynsi on nyt ihan musta. Kynsiä lakatessani mies tuli siihen jotain sanomaan ja huomasi, että meillähän on saman väriset peukalot :D


22 kommenttia:

 1. Hah hah tuo vika kuva.. XD Antaiskohan hän lisätä siihen päälle vielä jotain hologlitteriä, niin yhdennäköisyys ois täydellinen?! :))

  Tosi kauniit ja pirteät kukkaketokynnet! F.U.N:in lakka sieltä ei toki ihan kauheasti pääse näyttäytymään alta, mutta mitäpä siitä kun lakkaus on muuten aivan ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä kysyin heti ton kuvan ottamisen jälkeen, että saanko lakata mut ei antanu ):

   Kiitos kovasti ♥ Täytyy pian lakata sillä uudestaan iha pienillä koristuksilla vaa :D

   Poista
 2. Nämä on kyllä nätit ja värikkäät! Voin vaan kuvitella, että on ollu melkoinen työ väritellä. :D

  VastaaPoista
 3. Wau tolle lakkaukselle! <3 Ja haha tolle peukkujen kuvalle. :D

  VastaaPoista
 4. Hih, hauskat peukalot :) Black Holo Witch on kyllä ihanaakin ihanampi <3 kauniit kukkaset, olet kyllä jaksanut väritellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana lakka ♥ Kiitos!

   Poista
 5. Hienot kukat, mutta ymmärrän kyllä ettei ihan heti tee mieli ottaa uusiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olis pitäny ottaa aikaa kauan näihin meni, mutta en alottaessa vielä tiennyt tekeväni näin työläitä kynsiä :D

   Poista
 6. Ihanat kynnet! Mä kyllä kävisin yöllä vähän lirauttamassa glitteriä tohon äijän kynteen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei olis kyl pitäny!! Nyt ei enää voi ku se kynsi lähti jo irti :D

   Poista
 7. IIiiiiihanat kukkakynnet ♡ Apua, toi sun miehen peukalo, tulee oikeen kylmät väreet kun miettii miten paljon on sattunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Oli kuulemma huutanu aika lujaa. Meidän autotallin ovet on vielä tosi painavat, ku ite en meinaa saada niitä välillä liikutettua mihinkään suuntaan. Onneksi ei peukku sentään murtunu!

   Poista
 8. Ihanan värikkäät kynnet! ^.^

  VastaaPoista
 9. Hahaa, peukalosamikset! :D Ei vaan, ai kauhea oikeasti miten tuo on varmaan sattunut :/

  Ja niinkuin jo hehkutin, nää sun kynnet on ihan mielettömät! Ihana idea ja loistava toteutus :) ♥

  VastaaPoista
 10. Nyt siinä on jo uus kynsi kasvanut puoleen väliin asti (:

  Kiitos hirmu paljon ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️