maanantai 31. lokakuuta 2016

Lokakuun ostokset


Kerrankin sain ostoksien esittelypostauksen julkaistua oikean kuun aikana! Nyt meinasi tulla kuukausi ilman yhtäkään uutta kynsilakkaa, mutta viime viikolla sorruin ja tilasin neljä Colour Aliken leimauslakkaa (oikeasti piti tilata 5, mutta valkoinen oli loppu) ja viikonloppuna löysin Sokoksen alelaarista yhden OPI:n lakan. Kyseinen lakka on vihreä halkeilulakka (vai mikä sen suomennos mahtoi olla?) Shatter the Scales. Lakka oli ihan pölyinen eli on varmasti maannut jossai Sokkarin varastossa aika kauan :D.

Viikonloppuna käytiin miehen kanssa ostoksilla kauppakeskus Puuvillan 2v. synttäreillä ja sieltä The Body Shopista tarttuikin mukaan 3kpl uusia käsirasvoja. Mulla ei ole koskaan ennen ollut Body Shopin käsirasvoja ja ihmettelen kyllä, että miksei. Suihkugeelejä ja kuorintoja mulla on ollut paljonkin, mutta ei muita Body Shopin tuotteita ollenkaan. Pari kertaa olen nyt käsiäni noilla rasvaillut ja todennut, että nämä hakkaavat kyllä ihan täysin kaikki muut rasvat mitä olen käyttänyt.

8 kommenttia:

  1. Ei mullakaan oo TBS:n käsirasvoja ollu käytössä. :O

    VastaaPoista
  2. Noi Colour Aliken leimauslakat on kivoja ja munkin itse asiassa pitäisi laittaa muutama tilaukseen. TBS:n käsirasvoja en ole testannut, mutta oon kuullut niistä paljon hyvää, joten voisinpa vaikka napata joskus yhden kun käyn siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Colour Aliken leimauslakat on parhaita mitä oon tähän mennessä testannut. Eikä hintakaan päätä huimaa :D Kannattaa ehdottomasti testata niitä käsirasvoja!

      Poista
  3. Mulla oli lakaton lokakuu eli ei tullut ostettua yhtään lakkaa :)

    VastaaPoista
  4. Ooh TBS:n käsirasvat on niiin ihania <3 Oliko noissa joku hyvä tarjous? xD

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️