torstai 10. marraskuuta 2016

Winter is here

Viikonloppuna satoi ensilumi tänne Länsi-Suomeenkin ja lisää vain tulee koko ajan. Yhtenä aamuna satoi hetken niin paljon, että kun auton sai putsattua lumesta niin sen olisi saanut heti putsata uudelleen. Lumi on jees, mutta kauhean kylmä tuuli ja autoteiden liukkaus ei ole kovinkaan kivaa. 


Yhdessä mun Creative Shopin laatoista (35) on Game of Thronesista tuttu teksti "Winter is here" ja päätinkin heti ensilumen tullessa tehdä kynnet Picture Polishin Winterillä ja yhteen kynteen leimaisin tuon teksin. Ei tarvinnut kovinkaan kauaa odottaa sitä lunta! Tarkoituksena oli myös leimata teksin alapuolella laatassa oleva white walkersien johtajan pään kuva, mutta se on ihan liian suuri mun kynsille. Täytyy joku kerta yrittää kutistaa sitä. Nyt en jaksanut. Tappelin leimojen kanssa nyt niin paljon, että järki meinasi mennä :D. Jostain syystä mun Clear Jelly Stamper ei toiminut ollenkaan tämän laatan kanssa ja jouduin leimaamaan tekstin ihan tavallisella löllöllä. Sain sen silti kohdistettua ekalla yrittämällä juuri siihen kohtaan mihin halusinkin! 


Lumihiutaleet on B. Loves Plates B.05 Let it snow -laatasta. Tämän laatan kanssa CJS -leimasin onneksi toimi! Ensin leimasin keskisormeen ihan erilaisen lumihiutaleen kuin muihin, mutta päädyin putsaaman kynneltä lakat pois kun leima ei mielestäni sopinutkaan muihin kynsiin. Uusi yritys ja sama leima kaikkiin loppuihin kynsiin. Mun keksisormen kynsi sattuu olemaan vähän vänkyrä ja melkeinpä aina leiman kohdistus siihen menee ihan pieleen. Tällä kertaa onnistuin leimaamaan lumihiutaleen kahteen kertaan ihan täsmälleen samaan (väärään) kohtaan kynnen sivuun vaikka leimasimen läpi katsottuna olin ihan varma leiman menneen suoraan. Toisella kerralla en enää jaksanut poistaa lakkaa kynnestä vaan levitin väärässä kohdassa olevan hiutaleen päälle ohuen kerroksen Winteriä. Aika hyvin se sen peitti! 

Näiden kynsien piti olla nopeat tehdä, mutta lopulta mulla meni leimojen kanssa tapelun takia näihin kaksi tuntia aikaa. Mulla oli kauhea nälkä jo ennen kuin alotin kynsien lakkauksen, mutta ajattelin että lakkaus on super nopea tehdä ja syön sitten kun kynnet ovat valmiit. Hahhah! Ensi kerralla syön ennen kuin alan lakkaamaan kynsiä :D.


Käytetyt lakat:
Picture Polish - Winter
OPI - Silver Canvas
Colour Alike - Blue Ocean

6 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Ja hei, kaksi pahinta virhettä on "lakata kynnet nopeasti" joko 1. kun on vessahätä tai 2. kun on jäätävä nälkä, kiukkua tulee. :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Todellaki :D Täytyis aina ennen kynsien lakkausta syödä ja käydä vessas!

      Poista

Kiitos kommentista❤️