tiistai 3. tammikuuta 2017

Joulukalenterien luukut 13-18 ja 19-24

Sillai se joulukuu ja koko loppuvuosi vaan hujahti ohitse. Ennen kuin katsotaan joulukuun kynsilakkaostoksia niin täytyy saada loput joulukalenterin luukut äkkiä pois jaloista! 

Luukut 13-18

Essencen kalenterista tuli luukuista 13-18 mintun värinen kynsilakka, luomiväriaplikaattoreita, ripsiväri, huulipuna, kajaali ja ranskistarroja. Kaikki sellaisia mitä mulla ei vielä ollut, jihuu! Tuo ripsiväri taitaa olla ainut tuote koko kalenterista mitä en meinaa itse pitää. Mulla on nimittäin yksi ja ainoa Diorin ripsiväri mitä ostan aina vaan uuden, koska se on paras :D. 

Luukut 13-18

L'occitanen luukuista paljastui lisää hirmu ihanan tuoksuisia tuotteita. Oli pari suihkugeeliä, suihkuöljy, jalkavoide (mitä eka luulin käsivoiteeksi), palasaippua ja vartalovoide. 

Luukut 19-24

Ja sitten viimeiset kuusi luukkua! Essencen kalenterin viimeisimmistä luukuista tuli kynsitarroja, huulivoide (vai huulikiilto?), huulipunasivellin, teroitin meikkikynille, kynsilakka ja viimeisestä luukusta Nudes luomiväripaletti. 


Vikoista kuudesta L'occitanen kalenterin luukusta paljastui 3kpl käsivoiteita, shampoo ja kasvovesi. Plus viimeisestä luukusta super ihana Cherry Blossom tuoksu!

Molemmat kalenterit oli älyttömän kivat sisällöiltään, mutta luulen ensi vuonna pärjääväni ilman Essencen kalenria. L'occitane on ainaki ihan pakko saada uudelleen! Otin vielä yhden kuvan aivan kaikista molempien kalenterien tuotteista yhdessä. Katsokaa mikä kauhea kasa! :D

Essence ja L'occitane kalenterien luukut 1-24

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️