torstai 19. tammikuuta 2017

Joulukuun ostokset

Mun kynnet on ollut nyt joulukuun alusta asti ihan hirveän huonossa kunnossa. Sama juttu oli vuosi sitten. Silloinkin jäi kaikki joulukynnet tekemättä ja muutenkaan ei bloggaaminen kovin kiinnostanut sinä aikana. Nyt olen kanssa vähän jopa unohtanut, että mulla on blogi ja äitikin eilen lähetti oikein kuvan missä näkyy edellisestä postauksesta olevan aikaa taas muutama viikko. Nyt mun kynnet alkaa olemaan jo ihan hyvässä kuosissa eli ei katkea kaikki heti kun vähänkin kasvaa, joten pian taas postailen lakkauksia! Jeejee! Niitä ennen kuitenkin esittelen teille mun joulukuun ostokset ja huomasinpas etten ole julkaissut ollenkaan marraskuun lakkauksista "kuukauden lakkaukset" postausta joten se sitten tämän postauksen jälkeen! 


Chandelier | Frost (H)
Let's Take an Elfie | Rich & Brazilian | Meet Me Under the Mistletoe 

Joulukuussa ostin vain viisi uutta lakkaa, yhden leimauslaatan, kirkkaan leimasimen ja arkin kynsivinyylejä mitkä kerkisin jo hukata johonkin. Eli ei mitään älytöntä määrää tullut kynsijuttuihin tuhlailtua! Tammikuun ostosaalis ainakin tähän mennessä näyttää kanssa aika pieneltä. Itse ostin näistä lakoista neljä ja mun mies osti tuon ainoan OPIn. Katselin sitä Kicksissä hetken kunnes mies nappasi sen mun käsistä ja kiikutti kassalle :D. F.U.N Lacquerin joulukokoelmasta ostin vain yhden lakan (Chandelier) ja sen kaveriksi klikkasin Cesarsin ostoskoriin ihanan Frost (H) lakan. Viimeiset Essencen joululakat nappasin (siis ihan oikeesti syöksyin hyllylle, kun näin näiden olevan viimeiset :D) mukaani Halpa-Hallista. 

Huomasin ööö ehkä marraskuussa (?), että B. Loves Platesille tuli joululaatta ennakkomyyntiin ja pitihän se heti pistää tilaukseen. Mulla ei ennestään ollut mitään kunnollista joulukuvia sisältävää laattaa ja tässä uudessa laatassa on hirmu kiva lumihiutalekuviokin! Laatan lisäksi tilasin heidän oman kirkkaan leimasimen mikä on ihan super pehmeä eli varmastikin todella hyvä mun kaareville kynsille. Täytyy kokeilla sitä heti kun seuraavan kerran lakkaan kynnet!

8 kommenttia:

 1. Onpas kaikkea kivaa uutta! :) Laatassa ois monta kivaa kuvaa, ja multakin puuttuu joululaatta.. Onko liioittelua alkaa valmistautumaan ens jouluun? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kannattaa jo valmistautuu ens jouluun :D ja onhan tässä laatassa toi lumihiutalekuviokin et ei tää ihan pelkkä joululaatta oo kuitenkaan ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti :) vielä ku kynnet kasvais ja pääsis lakkaileemaan kaikilla uusilla ihanilla lakoilla!

   Poista
 3. Ihanaa kuulla susta taas :) ♥ Ja tosi kivoja ostoksia oot keräillyt! Ihania villapaitakuvioita tuossa laatassa, vitsit, mäkin tarvitsisin tuon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että on jo kaipailtu ♥ taas katkes pari kynttä, mutta kerkisin kahdet kynnet sentän tehdä ennen sitä :D toi laattaa on kyl tosi kiva, kannattaa hommata!

   Poista

Kiitos kommentista❤️