torstai 23. helmikuuta 2017

Glam Polish - Never Grow Up

Nyt kun mun kynnet on jo vähän kasvaneet ni voi taas lakata kaikilla upeilla hologlitter pommeilla ja muilla. Mun mielestä lakat on kamalan näkösiä mun nysäkynsillä joten niitä kaikista upeimpia ei tule käytettyä ennen kuin kynnet ovat siedettävässä pituudessa. Nyt on taas lakkausintokin palannut!

Voittekin heti unohtaa aivan kaiken mitä oon pari päivää sitten tätä postausta tehdessä tuohon ylös kirjoittanut. Nimittäin eilen jouduin pitämään yhdelle kynnelle hautajaiset, kun se pirulainen meni halkeamaan _pituussuunnassa_ (on kuvakin olemassa, mutta niin hirveä etten sitä tänne pistä :D) nahkaan asti ja jouduin siis lyhentämään kaikki kynnet ihan järkyttävän lyhyiksi. 

Oisko jotain postausideoita antaa mitä voisin nyt kynsien kasvattamisen aikana toteuttaa? Jos saan mun lakkauspisteen siivottua niin ainakin sen voisin teille esitellä :). Ja saattaa mulla olla yhdet kynnet vielä kameran sisuksissa..


Mun ensimmäinen Glam Polish on yksi niistä lakoista millä ei viitsi lakata älyttömän lyhyitä kynsiä. Ei mun kynnet vielä silti ole ihan sen pituiset mitkä musta on parhaimman näköiset. Sitten kun ei kuvissa enää tuolta kynnen kärjen alta näy sormenpäät ni sit on hyvä pituus :D. 


Never Grow Up on niin upea, etten halunnut pilata sitä koristelemalla liikaa joten päätin tehdä pienen leimasiirtokuvan nimettömään. Söpö perhosleima on MoYou Londonin Kitty 01 laatasta ja väritin sen kolmella eri hololakalla. Tällä kertaa kokeilin leimasiirtiksen tekoa suoraan leimasimeen eli leiman noston jälkeen jätin leiman leimasimeen ja väritin sen siinä, ja kuivumisen jälkeen painoin sen leimasimesta kynnelle. Onnistui ensimmäiseksi kerraksi todella hyvin! Käytin taas mun uutta B.Loves Platesin kirkasta leimasinta ja sain perhosen kohdistettua juuri sinne minne sen halusinkin.


Käytetyt lakat:
Glam Polish - Never Grow Up
Dance Legend - Holy Diver
Color Club - Eternal Beauty
Color Club - Date With Destiny
Colour Alike - Kind of Black

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat kynnet! Perhonen sopii tähän ihan täydellisesti, nää on tosi suloset :) ♥♥

  Ps. Osanotot kynnen puolesta, tosi ikävä juttu! :( Kynsipisteestä olisi kyllä kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Mun mielestä kans toi perhonen oli ihan nappi valinta!

   Poista

Kiitos kommentista❤️