keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Tammikuun ostokset

Tämmikuussa ei montaa lakkaa tullut ostettua. Viime ostopostauksessa jo arvelinkin, että tämän kuun ostokset jää aika pieniksi. Nyt vaan ei ole tullut vastaan mitään uusia kuolattavia ja ostettevia lakkoja. Kumma juttu. 


Minty Macaroon | Aurora
Unicorn Island | Where is My Crown?
Tein tilauksen Hypnotic Polishille parin ÜberChicin laatan takia ja samalla nappasin koriin mulle ihan uutta lakkamerkkiä nimittäin Painted Polish. Toisen näistä lakoista pitäisi olla pimeässä kiiltävä, mutta vaikka kuinka sitä 'lataa' valon alla niin ei se kyllä kiillä pätkääkään. Ihan kiva se näinkin on ja enhän mä sitä pelkän Glow in the dark ominaisuuden takia ostanut. 

F.U.N Lacquerilta tulee nyt lakkoja kuin sieniä sateella ja mulla ei ole mitään käsitystä enää kokoelmista sun muista. Ostin kuitenkin jostain uudesta kokoelmasta upean lilan Unicorn Island hologlitter lakan. 

6 kommenttia:

 1. Lehtilaatta on ihana mutta kyllä on kiva toi meriaiheinenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettinyt noiden ostamista jo ties kuinka kauan :D

   Poista
 2. Tuo Aurora! Itsekin olen sitä silmäillyt :D
  Näyttäisi varmaan kivalta esim. keilahallissa ja pelkästään valkoisen päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin tuli keilahallista mieleen kokeilla Auroraa UV-valossa ja siinähän se loistaa oikein hienosti :DD eli ei kyllä ole pimeässä loistava!

   Poista
 3. Painted Polishin Aurora (tuo värikkäämpi siis, oletan että Aurora) näyttää mielenkiintoiselta. Jään odottelemaan millaista sillä on lakata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl aika herkku! Täytyy lakata sillä pian (:

   Poista

Kiitos kommentista❤️