maanantai 15. toukokuuta 2017

Kurkistus kynsibloggaajan työpisteeseen

Mun on pitänyt tehdä tämä postaus jo aaaaaaikoja sitten, mutta meillä on aika huonot valot sisällä joten kuvien ottaminen vaatii auringonpaisteen sopivassa kulmassa ikkunasta sisään, siivoamista ja muita yhtä hyviä tekosyitä mitä ei juuri nyt mieleen tule :D. Musta on myös tuntunut, että mun työpiste on vielä jollain tapaa keskeneräinen enkä senkään takia ole halunnut sitä kuvata. Mutta nyt se on mun mielestä valmis, eikä enää mitään puutu! Joten täältä tulee aivan super lavastettuja kuvia mun työpöydästä. Se on näin siisti vain vieraiden tullessa käymään ja silloinkin vain muutaman tunnin ajan. Yleensä pöytä on ihan ummessa meikkejä ja kaikkea kynsiin liittyviä juttuja, mutta eihän nyt hirveästä sotkusta kukaan kuvia halua nähdä :D.

Näkymä makuuhuoneen ovelta

Näkymä sängystä päin
Mulla on siis ihan oma pikkuinen työpöytä meidän makuuhuoneessa. Kynsiharrastuksen alkuvaiheilla kaikki mun lakat mahtu itseasiassa näissä kuvissa näkyvään lipaston päällä olevaan ruusukuvioiseen pahvilaatikkoon ja lakkailin kynnet aina sohvalla. Pikkuhiljaa alkoi lakkavarastot kertymään ja pahvilaatikoitakin tarvi ostaa lisää. Pahvilaatikoihin kyllästyttyäni ostettiin mun esimmäinen laatikosto ikeasta joka tottakai oli harmaa helmeri. Aivan kaikilla oli sellainen muutamia vuosia sitten! Pian helmerin ostamisen jälkeen halusin myös työpöydän itselleni. Koska paikka mihin pöytä ja helmeri silloin sijoitettiin oli aika pieni nurkkaus eteisessä (:D) piti pöydän myöskin olla pieni. Ostettiin ikeasta pieni micke-pöytä ja peili siihen, että pääsin meikkaamaan saman pöydän ääressä. 


Jossain vaiheessa vaihdettiin makkarissa järjestystä ja se mahdollisti mun pöydän siirtämisen sinne. Samaan aikaan myös ostettiin helmerin tilalle yhdeksän laatikon alex (taas ikeasta). Mun mies on ammatiltaan sähköasentaja joten hän hommasi ja asensi mulle ihan mun toiveiden mukaiset valotkin! Löytyi sopivat ledit mitkä kiinnitettiin peiliin ja mies asensi ne siten, että ne toimii seinän valokatkaisijasta. Mies on ihan innoissaan esitellyt "meikkivaloja" kaikille ketä meillä on käynyt ja vaati mua laittamaan blogiinkin kuvan valot päällä, että varmasti kaikki näkee ne hyvin. Ihana!


Tästä postauksesta olisi tullut hirmu pitkä, jos olisin ruvennut kuvaamaan myös laatikoiden sisältöjä, mutta toki teen myös senkin jos teitä kiinnostaa. Alexin laatikoissa on kaikki kynsilakat, koristeet ja muut kynsitarvikkeen ja työpöydän laatikossa on mun meikit. Pöydän päällä vasemmalla puolella on Pentikistä joskus ostettu turkoosi kippa missä säilytän vanulappuja ja sen vieressä PartyLiten sininen tuikkukippa missä on milloin mitäkin. Kuvien ottamisen aikaan siinä oli kynsiviila, sivellin ja pinsetit, nyt siinä ei ole mitään koska taas on kaikki levällään pitkin pöytää :D. 

Toisella puolella pöytää on jalallinen peili mikä kätevästi peittää pöydässä olevan johtoreiän ja mun itseni erittäin upeasti dc-fixillä päällystämä meikkisivellinpurkki. Ostin marmorikuvioista dc-fix kontaktimuovia muutama kuukausi sitten ja päällystin sohvapöydän sillä. Koska muovia jäi yli aika paljon, päällystin sillä vähän muitakin paikkoja ja yksi niistä oli meikkisivellinpurkki ja toinen työpöydän laatikko. 


Käydään tosi usein ikeassa ja viime kerralla löysin sieltä tuon lipaston päällä olevan harmaan kuution. Kuution sisällä mulla on yleensä kokeilemattomien lakkojen swatch-tikut lasissa, uudet lakat mitkä odottaa seuraavaa ostopostausta, ideakirja, käsityyny(??) minkä päällä lakkaan kynnet sekä pinkissä paperikassissa piilossa kynsilakanpoistoaine ja asetooni.

Tuo aivan ihana seinäkello on mun viimeisin ostos työpisteeseen liittyen. Löysin sen Terrasta ja hintakin oli vain 25€! Olen katsellut vastaavanlaista kelloa yhdessä sisustusliikkessä, mutta melkein sadan euron hintalappu ei ihan napannut. Kello sopii musta ihan täydellisesti tohon peilin päälle ja viimeinkin mun kynsienlakkaus/meikkauspiste on valmis.


Huh huh olipas pitkä postaus! Niin pitkä, että bloggerikin vähän sekosi ja jumitti viimeisen kuvan kohdalla :D. 

Joten mites olis, alanko seuraavaksi kuvaamaan laatikoiden sisältöjä? 

16 kommenttia:

  1. Onpa kiva ja viihtyisän näköinen pieni nurkkaus ♥ Haluaisin tavata sen kynsi-/kosmebloggarin kenen pöydät on aina tiptop :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Ei sellasta varmaan ole :D Mä haluisin pitää pöydän siistinä, mutta aina vaan tavarat jää siihen levälleen, kummallista :DD

      Poista
  2. Mua kyllä kiinnostaa myös laatikoiden sisältö! Kiva päästä kurkkaamaan kulissien taakse, sulla on ihanan siisti ja viihtyisä lakkailunurkkaus. Erityismaininta hienoista valoista;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy siis kuvata myös ne :) Kiitos kovasti! Mä tykkään kans lukea muiden postauksia omista lakkauspöydistä! Täytyy kertoa miehelle, että valoja kehuttiin ;D

      Poista
  3. Näppärä työpiste sinulla. :) Täältä löytyy samanlainen työpöytä, mutta harvemmin teen kynsiä sen ääressä. Meikkauksenkin ajattelin muka hoitavani kyseisen pöydän ääressä, mutta kyllä ne aamut vessassa kuluu. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä päätin pöydän oston jälkeen, että enää koskaan meikkaa vessassa ja se on myöskin pitänyt :D

      Poista
  4. Olipa kiva nähdä työpisteesi. Siistiltä ja näppärältä näyttää :)

    VastaaPoista
  5. Hih, mun meikkauspiste näyttää samantyyppiseltä! :) Jopa UD:n suihkekin löytyy pöydältä! :D

    VastaaPoista
  6. Kiva kompakti lakkauspiste :) Munkin on pitänyt tehdä postausta omastani jo pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi. Mäkin mielelläni kurkkaisin laatikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mulla kans kesti tosi kauan ennen kuin sain kuvat otettua ja sit postaus roikku useamman viikon luonnoksissa :D eli laatikkoja siivoamaan (:D) ja kuvaamaan seuraavaksi!

      Poista
  7. Todella kivannäköinen, siisti työpiste! Ja mua ainakin kiinnostaa nähdä kuvin myös laatikoiden sisällöt. ;)

    VastaaPoista
  8. Kivan näköinen työpiste sulla ♡ Joo, laatikoiden sisältö myös kehiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Nyt on laatikoiden siivous/järjestely työn alla eli pian saan kuvia otettua :D

      Poista

Kiitos kommentista❤️