tiistai 30. toukokuuta 2017

Liukuranskis luomiväriaplikaattorilla

Viimeksi kun tein glitterliu'un kerroin, että tein sen ensimmäistä kertaa luomiväriaplikaattoria käyttäen (tästä lakkaukseen -> klik). Sain postaukseen kommentin, että ihan perus liukuvärikin kuulemma onnistuisi aplikaattorilla ja mulla tuli heti mieleen liukuranskis. Sellaisen haluan tehdä luomiväriaplikaattorilla. 


Tein lakkauksen sillon, kun oli ihan ensimmäisiä lämpiä kunnon kevätpäiviä ja aivot huusi tietenkin korallia ja persikkaa kynsille. Kaivoin mun laatikosta ihan ehdottoman kesälakan nimittäin Color Clubin Hot-Hot-Hot Pants. Ehkä vähän väärä valinta ranskikseen, koska lakka ei ole hirveän peittävä. Jouduinkin töpöttelemään lakkaa kynsille 4-5 kerrosta, kun kaljuja kohtia oli niin paljon ja koko ajan niitä myös syntyi lisää.


Luomiväriaplikaattorilla oli ihan kiva tehdä liuku, mutta lakan rajaa ei kyllä tällä tavalla saa kovinkaan kauniiksi. Vähän hassun näköiset kynnet tuli :D Hiukan lakkausta pelasti kaksi ohutta kerrosta Dance Legendin holotopperia, mutta ei sekään ollut ihan tarpeeksi. Sen verran pientä holohippusta toi DL, ettei se kauheasti auttanut. Hetken kynsiä katseltuani päätin poistaa lakkauksen ja aloin heti väsäämään uutta. Nyt näitä kuvia katsoessa kynnet näyttääkin ihan kivoille!


Käytetyt lakat:
Color Club - Hot-Hot-Hot Pants
Dance Legend - Top Prismatic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️