keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Supernatural

Supernatural on yksi parhaimmista tv-sarjoista mitä olen katsonut. Kaikki kaudet on tullut katsottua läpi useammankin kerran. Muistan kun joskus peruskoulussa kaveri pakotti mut katsomaan Supernaturalia ja vitsit miten pelottavalta se silloin tuntui :D. Mä siirsin tän eteenpäin ja sain vuosi pari sitten mun miehen suostuteltua katsomaan sarjaa ja myös  hän jäi koukkuun siihen, hahah! Mun mielestä kaikista paras jakso on nelos kaudelta se missä Dean saa jonkun tartunnan ja alkaa pelätä aivan kaikkea. Kissa kaapissa on ihan best kohtaus ikinä. Tän jakson näytinkin miehelleni ensimmäisenä ja siitä se sitten alkoi. 

Nyt te ihmettele mitä höpötän jostain tv-sarjasta. No kun ostin pelkän nimen perusteella yhden Different Dimension lakan. No okei, oli lakka muutenkin järkyttävän upea, mutta se nimi! Lakan nimihän on mikäs muukaan kuin Supernatural :D.  


Supernatural näyttää sellaiselta glitterpommilta mikä on pelkkää tuskaa poistaa kynsiltä, mutta ei se ole! Kokeilin huvikseni ensin pelkällä vanulapulla ja kynsilakanpoistoaineella ja lakka suli pois ihan siihen tyyliin niin kuin siinä ei olisi ollut glitteriä ollenkaan! Olin varautunut foliolla muhitteluun, mutta onneksi ei tarvinnut. Todella positiivinen yllätys siis!


Kun lakkasin Supernaturalilla, en ollut miettinyt vielä koristeluja ollenkaan. Halusin kokeilla taas jotain itselleni ihan uutta, koska edelliset pari uuden tekniikan kokeilua ovat menneet ihan pieleen. Jospa joskus edes joku onnistuisi :D En ole koskaan kokellut vinyylien päälle liukuväriä joten nyt tein sellaiset kynnet. Oli muuten yllättävän helppoa! 


Käytetyt lakat:
Different Dimension - Supernatural
OPI - Dim Sum Plum
OPI - Skating on Thin Ice-land

6 kommenttia:

 1. Näitä Different Dimensionin lakkoja olen monesti ihastellut. Kivat koristelut, Supernaturalia olen joskus katsonut, ihan hyvä sarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää lakka oli ainakin tosi hyvin käyttäytyvä, kannattaa ehdottomasti ostaa :)

   Poista
 2. Onpas hän kimalteleva! :3

  Tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on super ihana lakka <3 Vähän vaikea kuvattava, kun kimaltelee niin paljon :D

   Poista
 3. Mä myös rakastan Supernaturalia ja oon kattonut kaikki kaudet moneen kertaan! ♡

  Kauniit lakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jee, nyt vaan odotellaan et uus kausi alkaa <3

   Kiitoksia!

   Poista

Kiitos kommentista❤️