sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Touko- ja kesäkuun ostokset

Tuli ihan vahingossa pidettyä hiukan yli kuukauden blogitauko! Toivottavasti siellä vielä joku lukee tätä blogia :D. Mulla on ollut nyt niin älyttömän paljon tekemistä, etten ole edes kerinnyt ajattelemaan koko blogia. Nytkin istun koneella ensimmäistä kertaa edellisen postauksen jälkeen. Esimerkiksi mun porukoiden talon ulkoseinien pesuun ja maalaukseen on mennyt iso osa mun ajasta juuri nyt. Kohta se on valmis ja sitten täytyy taas keksiä jotain tekemistä, koska työttömänä aika käy äkkiä pitkäksi. Onneksi miehen kesäloma alkaa ihan kohta!


Bachelorette Party | Red Square | Shimmer me Pretty
Saucy | Allure | Embrace

Mutta niin kuin otsikko kertoo, tämä on kahden kuukauden ostoksien postaus! Kahdessa kuukaudessa oon ostanut yllättävän vähän kynsijuttuja. Näistä F.U.N Lacquerin lakka ja käsirasva on ainoat toukokuun ostokset. Kaikki muut olen ostanut kesäkuussa. 

Jos joku ihmettelee tuota huulipunaa kynsijuttujen postauksessa (esim. äiti, heippa vaan :D), niin se tuli tuon Picture Polishin Embrace -kynsilakan kanssa samassa paketissa. Huulipunan sävy on sama kuin kynsilakan! Käsittääkseni näistä kumpaakaan ei ole mahdollista ostaa erikseen eli ovat myynnissä vain settinä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️