perjantai 20. heinäkuuta 2018

Lakkaushaaste: Kesäiset leimaukset

Kuukausi sitten pariin kynsiblogiin ilmestyi lakkaushaastepostaus ja mun mielestä se oli niin kiva idea, että tottakai halusin itsekin mukaan. Haasteessa on aina joku teema ja kaikki osallistujat julkaisevat postauksen samaan aikaan samana päivänä eli joka kuukauden 20. päivä klo 6.00. Muita bloggajia haasteessa mukana (blogin nimeä painamalla pääsee kyseisen blogin lakkaushaastepostaukseen) on mun lisäksi: Charming Nails, Timantteja Kynsillä, Hanna Julia, Camillacquered ja Dioriina, plus Kynsisirkus osallistuu instan kautta @kynsisirkus. Instasta haasteen kuvat löytää, kun laittaa hakuun #kynsivaihtarit.


Tällä kertaa teemana on kesä, leimaus ja päävärinä pinkki. Mulle tuli heti mieleen jäätelö! Kesällä sitä kuluu ja paljon :D. Mä en hirveesti tykkää kaupan pakettijätskeistä, mutta kaikki mehujäät ja sorbetin tyyliset on mun heikkous. Ihan parhaat purkkijätskit on Pirkan kookosrasvaan tehty mangopassion ja Kolmen Kaverin kookoskermaan tehty Suklaa & Pähkinäkinuski! Oikeastaan kaikki kookospohjaiset on ollut tosi hyviä! Joskus harvoin ostan tuutin ja sillon se on yleensä salmiakki. Laktoosittomia vaihtoehtoja ei hirveästi ole, mutta eipä ainakaan ole kovin vaikea päättää mitä ottaa, kun vaihtoehtoja on ehkä 1/4 jätskialtaan koko määrästä.

Seuraavaksi vinkki mikä kannattaa ehdottomasti laittaa muistiin! Jos joskus liikut Porissa, kannattaa ehdottomasti käydä jätskillä IsoKarhun Jätskibaari Vohvelissa. Sieltä saa parhaat jäätelöt ikinä! Vohvelin jätskeissä ei ole lisäaineta (eikä väriaineita) ollenkaan eli ne kaikki todellakin maistuu ihan just sille mille pitääkin. Esim. kaupan mansikkajäätelöhän ei maistu yhtään mansikoille, mutta Vohvelin mansikkajätski maistuu. Mangojäätelökin maistuu sille kuin tuoretta mangoa söisi. Nyt kaikki kipinkapin Poriin jäätelölle :D!!


Kynsissä käytetty:
Color Club - Feathered Hair Out to There
Flormar - Black Dot KB03
+ Colour Alike - Kind of Black ja MoYou London the Cook Book 10 -leimauslaatta

11 kommenttia:

  1. Ihanat herkkulakkaukset ja kiva idea tää yhteishaaste. Ruikkasinkin jo parissa blogissa mukaan :)

    VastaaPoista
  2. Apua kuinka hienot! Mä osaan just ja just lakata kaksi kerrosta siististi kynsilakkaa päällekkäin! :D Toi valuva "jäätelö" on niin hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Harjotusta vaan :D Mullakin muutamia vuosia sitten, kun tän harrastuksen alotin ni oli lakkaukset kyllä tosi kamalia ja sotkusia :DDD

      Poista
  3. Se Vohveli on ihan paras!! Olen Porista kotoisin ja harmi, kun sitä ei silloin vielä ollut, kun asuin siellä: Ihan mahtavaa, kun lähdit mukaan ja ihanat kynnet!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin onki! Voisin käydä siellä jätskillä vaikka jopa päivä<3 Kiitoksia!

      Poista
  4. Suorastaan herkullisen ihanat kynnet <3

    VastaaPoista
  5. Tosi hienot ja herkullisen näköiset!

    VastaaPoista
  6. Hienot <3 ihan mansikkajäätelö tulee mieleen

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️