tiistai 24. heinäkuuta 2018

Vähän erilainen ranskis

Facebookissa Kynsikoristelut -ryhmässä oli lakkauskilpailu ja tottakai mäkin siihen osallistuin. Ryhmä täytti siis 6-vuotta ja kilpailu järjestettiin sen kunniaksi. Mulla jäi osallistuminen ihan viimetippaan muutamaa tuntia ennen kilpailun loppua, koska kilpailussa oli teemana "juhlat" ja en vaan millään keksinyt siihen sopivaa lakkausta. Vihdoin kun keksin miten kynnet lakkaisin menasin kuitenkin jättää sen tekemättä, koska nyt meillä on sisällä aivan tuskasen kuumat 30 astetta lämmintä ja ei täällä jaksa tehdä yhtään mitään. Kynsistä kuvia ottaessakin meinasi kamera koko aja pudota mun hikisistä sormista.


Juhlathan ei ole mitään ilman herkkuja ja tietysti juhliin kuuluu myös kukat ja kimallus. Täytyy tunnustaa, että jätin yksiin tupareihin menemättä sen takia, koska leipomiskyselyihini sain vastaukseksi "Ei siellä mitään ruokaa tarvita! Meil on viinaa, se riittää!". Että sillälailla..

Ensin meinasin siis leimata nimettömään muffinssin, mutta sepä ei halunnutkaan nousta laatasta kokonaisena vaikka kokeilin montaa eri leimasinta! Siispä pelkkiä kukkia sitten.  Leima on taaskin MoYou Londonin ihanasta Frenchy 12 -laatasta ja väritin kukat viidellä eri OPIn lakalla, plus kukkien keskustaksi pääsi China Glazen pian kuoleva Glistening Snow. Oon käyttänyt sen jo reilusti yli puoleenväliin ja lakka alkaa olla melkosen paksua. Leimasiirtikset tein vain kahteen kynteen, koska toi leima on ihan liian leveä mun pikkurillin ja etusormen kynsiin, kun sit taas se on liian kapea peukaloon. Niin kuin melkein kaikki muutkin MoYou Londonin leimat. Mut hei täähän on just sitä mun perustyyliä, että nimetön ja keskari on aksentit! Eli ei haittaa :D


Kynsissä käytetty:
OPI - Suzi's Hungary Again!
OPI - Dim Sum Plum
OPI - No Room fot the Blues
OPI - I Just Can't Cope-acabana
OPI - That's Hula-rious!
China Glaze - Glistening Snow
Color Club - ONE-STEP French Tip
+ Colour Alike - Kind of Black ja MoYou London Frenchy 12 -leimaulaatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️