lauantai 8. syyskuuta 2018

Kynnet ristiäisiin

Oltiin noin kuukausi sitten mun miehen kanssa pienen tyttövauvan ristiäisissä ja saatiin suuri kunnia toimia tän tytön kummeina. Innolla odotetaan kummitytön kasvamista vähän isommaksi, että päästään yhdessä touhuamaan kaikkea kivaa! Ristiäiset pidettiin ihan täydelliseen aikaan, koska viikkoa aikaisemmin olisi ollut vielä älytön helle ja viikkoa myöhemmin en itse olisi päässyt paikalle kauhean flunssan takia. 


Mulla oli ristiäisissä päällä aivan älyttömän ihana hopean värinen hame ja musta toppi sekä myöskin koruissa oli väreinä mustaa ja hopeaa. Kynnet meinasin lakata myöskin hopealla, mutta se olisi kyllä ollut jo ihan liikaa. Jotain väriä oli siis pakko laittaa kynsille ja päädyinkin mun lempiväriin eli lilaan. 

Mulla on yksi ainut omasta mielestäni täydellisen värinen lila glitterlakka mikä sopii hyvin glitterranskiksiin. Harmi vaan, että se alkaa olla jo niin paksua ja muutenkin aika vähissä, että sillä ei enää montaa kertaa lakata. Töpötin meikkisienellä ihan aluslakan päälle siis NOPI:n One Less Lonely Glitter -lakkaa ja siihen vielä sudein hiukan F.U.N Lacquerin hopean väristä 24 Karat Diamond -glitterlakkaa. 


Kynsissä käytetty:
Nicole by OPI - One Less Lonely Glitter
F.U.N Lacquer - 24 Karat Diamond

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️