lauantai 3. marraskuuta 2018

Halloween -lakkaus

Multa meinasi tänä vuonna jäädä halloween -kynnet tekemättä, kun en meinannu keksiä mitä teen. En ole mikään suuri halloweenin fani melkeinpä päinvastoin, koska hämähäkit ovat suuri osa sitä. Joihinkin kauppoihin ei edes pysty halloweenin aikaan menemään kaikkien koristeiden takia. Muistan yksi vuosi, kun olin kaupassa maksamassa ostoksiani niin meinasin saada sydärin hämähäkki -koristeen takia mikä oli siinä maksupäätteen vieressä. 

Eilen viimeksi selasin facebookia ja olen tykännyt siellä yhdestä paikallisesta eläinkaupasta mistä Harmi haettiin. Ihan rauhassa selaan sivua alaspäin, kunnes ruudulle ilmestyy ihan törkeän tarkka lähikuva super karvaisesta hämiksestä. Ja satuinpa vielä sormella osumaan siihen kuvaan. Eli se oli vielä saa kertaa pahempi juttu, kuin "vaan" sen kuvan näkeminen. Mies joutui sitten ottamaan mun puhelimen ja kävi sieltä eläinkaupan sivuilta painamassa "en tykkääkään" -nappia. Että sillälailla.. Vieläkin puistattaa ja mietin mun etusormi parkaa mikä siihen kuvaan osui. Melkein tunnen ne kamalat karvat mun kädessä! Eikä ollut eka kerta, kun lakkaan seuraamasta jotain sivustoa/instatiliä tollasten kuvien takia. 


Mutta siis postauksen ideana oli tämän vuoden halloween -kynnet, eikä romaani mun hämiskauhusta. Vaikka en halloweenista niin välitä, on silti kynnet ihan kiva tehdä! Mä herään näihin aina liian myöhään ja niin kävi tänäkin vuonna. Enää on turha tilata mitään leimauslaattoja, kun halloween on sitten jo ohi kun ne saapuvat. Jotain kuitenkin sain väsättyä. Pohjaksi halusin jotain ällöttävää mikä muistuttaisi verta ja suolenpätkiä (hah), mihin sitten leimaisin päälle jotain. Pohjana on siis leimasinmarmorointi kolmella lakalla suoraan aluslakan päälle ja luut + pääkallo on B. loves plates -halloween laatasta. 


Kynsissä käytetty:
OPI - Don't Touch My Tutu!
OPI - Nein! Nein! Nein! Ok Fine!
Picture Polish - Saucy
+ leimoissa Color Club - ONE STEP French Tip, Moyra White (saatu CesarsShopista), Moyra Black ja B. Loves Plates B.09 Spooky Halloween -leimauslaatta 

P.S. CesarsShopin facebook -sivulla on nyt just käynnissä halloween aiheinen lakkauskilpailu, mistä voi voittaa 30€ lahjakortin kynsilakkataivaaseen! Voittaja katsotaan tiistaina 6.11 kuvien tykkäyksien perusteella eli eniten tykkäyksiä saanut voittaa. Kaikki sinne osallistumaan, vielä on muutama päivä aikaa! Itsekin meinaan osallistua tällä lakkauksella.

6 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️