sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Tipi ei ole Disneyn

Nyt varmasti muistan tän lopunikääni, että Tipi ei ole Disneyn hahmo. Jotenkin muistin, että se on ja olin asiasta niin varma etten edes viitsinyt tarkistaa sitä. Jos Tipi olisi Disneyn, nämä olisi olleet edellisen postauksen haastekynnet. Tämä asia siis selvisi mulle vasta kynnet tehtyäni, kun äitin kanssa puhuin puhelimessa ja tuli haastekynnet puheeksi. Aika nolo haastepostaus olisi ollut, kun olisin väittänyt Tipiä Disneyn hahmoksi :D. 


Mulla oli pienenä Tipi -pehmolelu josta olin hyvinkin tarkka. Kukaan muu ei tainnut saada leikkiä sillä ja olin päättänyt, että yksi muistaakseni pinkki Pocahontas -barbien peitto on Tipin eikä kukaan muu saanut siihenkään koskea. Vieläkin saan kuulla lausetta "Se on Tipin peitto!!" parilta lapsuudenystävältäni :D. Hahahh oon ollu hirvee! 

Kirjoitin googleen "tweety nails" ja katsoin sieltä mallia kiukkuiseen Tipiin. Mulla ei ole mitään käsitystä kenen alkuperiset kynnet ovat vaikka kuinka koitin etsiä. Kukkakynnen tein ihan oman pään mukaan ja muut kynnet lakkasin pinkiksi, koska se peittokin taisi olla pinkki.


Kynsissä käytetty:
Color Club - ONE-STEP French Tip
Essie - Lovie Dovie
+ Picture Polish siveltimet 
  + akryylimaalit: RaPaint White ja Oumaxi sininen, keltainen, vihreä, ornassi, pinkki ja musta

2 kommenttia:

  1. Ihanat Tipit! Mulle ois kyllä menny läpi että atipi ois ollut Disneyn :O

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️