maanantai 20. toukokuuta 2019

Lakkaushaaste: monochromatic colors

Taas vaihteeksi olisi lakkaushaasteen aika! Mä en pysty käsittämään tätä miten nopeasti aika kuluu. Ihan just vasta mä alotin kasvatus- ja ohjausalan opinnot, mutta oikeastihan siitä on jo kohta puoli vuotta! Katselin just mun koulutehtäviä netistä ja ihan pikkasen järkytyin, kun huomasin yhden tehtävän olevan myöhässä jo 60 päivää! Hupsista! Mutta mennääs siihen haasteeseen! Tällä kertaa meillä oli aiheena monochromatic colors eli pitää valita joku väri ja käyttää sen värin eri tummuus asteita. Itsehän en älynnyt ollenkaan millaiset kynnet tähän pitää tehdä vaikka koitin googlettaa, joten mulle jouduttiin se selittämään. En kyllä edelleenkään ole ihan 100% varma siitä, että teinkö oikeanlaiset kynnet :D.

Meillä on haasteeseen osallistujia nyt vähän vähemmän kuin yleensä. Tällä kertaa mukana ovat: Timantteja kynsillä, Nena Sofia's, Strokes of Color


Kävin läpi mun lakkoja ja aika monesta väristä löytyi vain vaalea ja tumma ja mähän halusin myös jotain siltä väliltä eli tarvitsin ainakin kolme eri lakkaa. Pienen kaivelun jälkeen onnistuin löytämään kolmea eri pinkkiä! Vaaleanpunaisen, pinkin ja tummanpinkin. Olin jo etukäteen miettinyt, että teen liukuvärin tai vesimarmoroinnin ja se marmorointi voitti tällä kertaa. 

Onnistuin törkkäämään keskisormen lakkausta vanupuikolla ja siitä vähän meni marmorointikuvio pilalle. Mietin ensin, että tekisin marmoroinnin uudestaan tai keksin jotain millä peitän kohdan, mutta tulin siihen tulokseen etten jaksa. Ei toi yksi kohta nyt niin paljon häiritse!


Kynsissä käytetty:
Essie - Bachelorette Bash
Essie - Lovie Dovie
Essence - Be Awesome Tonight!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset kynnet! <3 Itse en osaa yhtään marmoroida. :D Minusta ainakin juuri tämä marmorikuvio on tosi hyvä idea monochromatic-kynsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Mullaki menee marmorointi välillä niin huonosti et tekis mieli heittää kaikki kynsikamat ikkunasta pihalle :DD

   Poista
 2. Todella kauniit marmoroinnit <3 Eikä tollaiset pikkuvirheet mitään haittaa, ei niitä kukaan huomaa muualla kuin tällaisissa lähikuvissa :)

  Mä muuten meinasin myös tehdä marmoroinnit. Lopulta vaihdoin ideaa, kun ei ollut hirveästi aikaa enkä ole pitkään aikaan marmoroinut niin en tiennyt mitä siitä tulisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia<3 Ei varmaan huomakaan, mut itseä se ärsyttää :D Marmorointi on just siitä ärsyttävä tekniikka, että välillä menee tosi pahasti pieleen ja välillä onnistuu hirmu hyvin! Sen takia ei tule kovinkaan usein tällasia kynsiä tehtyä.

   Poista

Kiitos kommentista❤️