torstai 10. syyskuuta 2015

Nasu & Ihaa

Mun piti tehdä tää postaus jo tiistaina, mut nukahdin sillon illalla aika aikasin ja heräsin myöhään yöllä enkä edes ollut lakkausta vielä tehnyt. Meinasin sit tehdä tän postauksen eilen, mut mies päästi mut konelle vasta sillon ku olin itse jo menossa nukkumaan :D. Mut parempi vähän myöhään kuin ei milloinkaan!

Eli maanantaina huomasin, että huomenna (tiistaina siis) mulla on ollut blogi jo vuoden! Ei kyllä tunnu yhtään sille! Ihan kuin se olisi ollut vasta pari kuukautta. Näin se aika vaan vilahtaa lujaa kiitäen silmien ohi. Vuoden vanhan blogini kunniaksi päätin tehdä söpöt 1v. synttäreille hyvin sopivat kynnet. Synttäreiden kunniaksi myös keskisormen kynsi päätti katketa ja jouduin lyhentämään kynsiä taas aika paljon.


Mulla on ollut jo useamman vuoden vuoroaan odottamassa söpöt siirtokuvat missä Nalle Puhista tutulla Ihaalla on ilmapalloja ja nyt vihdoinkin ne pääs käyttöön. Ihaan kaveriksi keskisormeen pääsi Nasu arkista kaikista pienin Nasu. Arkissa olisi ollut myös näihin kynsiin hyvin sopiva Nasu kukkia käsissään, mutta kynsien lyhentämisen jälkeen se kuva oli jo ihan liian iso lyhyille kynsille. Ihaa vähän meni ruttuun ja Nasun korvan alle jäi joku karva, mutta onneks ne ei näy näissä kuvissa, hehe!

Tällä kertaa valitsin ensin siirtokuvat ja vasta sen jälkeen lakat. Normaalisti tulee tehtyä ihan toisinpäin. Ajattelin, että siirtokuvien kanssa hyvin yhteen sopisi Picture Polishin Honey Dew peukkuun, etusormeen ja pikkurilliin. Siirtiksien alle valitsin Ginan valkoisen. Honey Dew alkoi jostain syystä etusormessa kuplimaan kauheasti joten se piti saada peitettyä jotenkin. Meinasin tarttua Fairy Dustiin, mutta muistin että kokeilemattomissa on ollut jo ikuisuuden Dance Legendin holotopperi. Niinpä lakkasin sitä kerroksen Honey Dew kynsien päälle. Harmi vaan ettei se kuvissa näy kovinkaan hyvin.


Käytetyt lakat:
Picture Polish - Honey Dew
GinaTricot - White
Dance Legend - Top Prismatic

28 kommenttia:

 1. Niiiiiiin söpöt! Aivan ihanat ja kynsien lyhkäisyys vaan lisää söpöyttä näihin! :3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ^_^ Pitemmillä kynsillä ei varmasti olis ollutkaan näin söpöt!

   Poista
 2. Oikein onnistuneet valinnat ja ihanat kynnet! Nalle Puh uppoaa aina, etenkin jos on Ihaa kuvioissa mukana. Paljon onnea myös yksivuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille <3. Mullekin tulee kuun lopulla vuosi täyteen. Kyllä menee nopeasti aika! Nää Puhihaat on ihastuttavan herttaiset. Ihaa ei ihan vielä/enää jaksaisi juhlia :). Mä rakastan DaLen holotopperia, kun se lineaariefekti on niin ihanan voimakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Kohta on taas joulu! Mihin tää aika oikeesti katoaa?! Ihaa on kyllä ihan sen näkönen, että se haluis päästää jo ilmapalloista irti ja antaa tuuleen viedä ne mukanaan :D Vähä semmonen "onks pakko" ilme! Hei mä en tajua et miks odotin tajuttoman kauan ennen ku käytin tota holotopperia? Se on ollu mulla jo viime tai edellis (en enää edes muista) kesästä saakka ja nyt vasta kynsillä ekaa kertaa :D

   Poista
 4. Voi eiii kuinka söpöt! Tosi nätit, aww. :]

  VastaaPoista
 5. Aikas söpöt ja sopivat hyvin keskenään :)

  VastaaPoista
 6. Sulla on kauniin muotoiset kynnet :) ja söpöt lakkaukset! Onnea blogille :3

  VastaaPoista
 7. Onnea vuodesta. <3 Aivan älyttömän söpöt kynnet oot tehnyt. :)

  VastaaPoista
 8. Waude, paljon onnea blogisynttäreiden johdosta! Ihanat synttärikynnet olet tehnyt, todella söpöt ihan Nasun korvakarvoja myöten :D <3 <3

  VastaaPoista
 9. Oih mitkä kynnet ^.^
  Paljon onnea 1-vuotiaalle! ♥

  VastaaPoista
 10. Myöhästyneet yksivuotisonnittelut blogille! Ihanat ja niin suloiset kynnet, mistä oot löytänyt noi Nasu ja Ihaa -siirtokuvat? Ja mikäpä sopisi paremmin kynsilakaksi Nalle Puh -kynsiin kuin kynsilakka, jonka nimessä mainitaan hunaja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taisin tilata ne MiMaxilta joskus. Kummatkin on eri arkista eli toisessa on vaan Ihaan kuvia ja toisessa Nasuja :) Mä en ees huomannut et tos lakan nimessä on hunaja :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️