sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Girly Bits - Hooperchondriac & Mi Vinyls french curvy

Tilasin Mi Nailsilta kasan kynsivinyylejä ja siellä joukossa oli myös ranskisvinyyleitä. Halusin heti ensimmäisenä testata french curvy vinyylejä eli normaalia kaarevampia ranskisvinyylejä.


Teki mieli saada vihreää kynsille ja kokeilemattomissa majailikin muutama eri vihreä. Niistä valitsin neon vihreän Girly Bitsin Hooperchondriac lakan. Alle lakkasin yhden kerroksen Essencen täydellistä ranskislakkaa eli Sweet as Candyä ja sen päälle levitin kerroksen pikakuivattajaa. Annoin kynsien kuivua noin 20min (sen aikaa kesti yhdessä PS3 pelissä päästä seuraavaan check pointiin :D) pikakuivattajan laittamisen jälkeen. Kynnet oli ihan täysin kuivat tässä kohtaa eikä vinyylit vieneet lakkoja mukanansa ja ranskiksen rajasta tuli ihan täydellinen. Keskisormen hiukan pilasin laittamalla vahingossa vinyylin vähän vinoon.

Aluksi ajattelin, että nämä vähän kaarevammat ranskisviinylit olisi liian kaarevat mun kynsille ja lakkauksesta ei tulisi niin kiva. Valmistauduin jo henkisesti siihen, että joutuisin putsaamaan lakat kynsiltä ja tekemään jotain muuta. Kuitenkin jo ensimmäiseltä kynneltä vinyylin poistaessani huokaisin ihastuksesta. Taisin rakastua näihin vinyyleihin. Ehdottomasti alan tekemään enemmän ranskiksia nyt kun on toimivat ja kauniit ranskisvinyylit!


Lakkasin kynsien kärkiin melko paksun kerroksen neon vihreää. Tämä Hooperchondriac ei tarvi allensa valkoista lainkaan ja luultavasti peittää koko kynnen lakkaamaalla kolmella kerroksella hyvin. Varpaiden kynsiin ainakin riittii kolme kerrosta. Kaksikin ehkä olisi riittänyt, mutta laitoin huvikseni vielä kolmannen. Aika samanlaatuiselta vaikutti kuin mitä Girly Bitsin keltainen samasta kokoelmasta. 

Tällä kertaa päätin olla laittamatta yhtään glitteriä kynsiin. Nimettömään pistin kivan mustan kukkasiirtiksen ja hyvä oli. Melkein tungin näihin Fairy Dustia päälle! Joskus voi olla ilman kimallustakin ;)


Käytetyt lakat:
Essence - Sweet as Candy
Girly Bits - Hooperchondriac

16 kommenttia:

 1. Uu, mikä vihreä! Kerrassaan upean värinen lakka. Vinyyleillä tehtyihin ranskiksiin tulee kyllä ihana kaarre. Vapaalla käsillä tuota ihan reunaa ei saa koskaan noin teräväksi. Tuo musta kuvio sopii hyvin koristeluksi ja hauskasti sopii muuten myös lakkapullon kanssa yhteen kun siinäkin on tuollainen siluettikuva tekstin lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tarvi sitä reunaa peittää glitterillä tai muilla koristeilla! Hahah, niinpä näköjään sopiikin :D

   Poista
 2. Nää on siidet, vitsit miten kirkas lakka! <3

  VastaaPoista
 3. Näin ne on juuri hyvät! Näyttävät ja yksinkertaiset<3

  VastaaPoista
 4. Ihanan silmille hyppäävä lakkaus! On kyllä kauniit, sulle sopii tosi hyvin tällainen kaarevampi ranskis :)

  VastaaPoista
 5. Onpa nämä aivan ihanat ja suloiset ranskikset! Upean värinen tuo vihreä lakka :).

  VastaaPoista
 6. Oih, kauniit! ^.^
  Mie tein kans vkonloppuna samaisilla vinyyleillä ranskiksen ja kyllä vaan on toimivat vinyylit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Juu yhtään ei valunut lakkaa vinyylien alle tai ollut muitakaan ongelmia niiden kanssa!

   Poista

Kiitos kommentista❤️