keskiviikko 31. elokuuta 2016

Baby boomer

Pitkän aikaa olen halunnut kokeilla sellasta lakkaustyyliä mitä kutsutaan baby boomeriksi. En vain jostain syystä ole saanut aikaseksi tehdä sellasisia kynsiä. Baby boomer on ranskalainen manikyyri missä valkoinen ja nude tai vaaleanpunainen sulautuvat toisiinsa liukuvärin tavoin. 


Heinäkuun alussa oli sellainen tilanne, että piti keksiä sopivat kynnet hautajaisiin. En tuntenut sieltä kovinkaan montaa ihmistä, joten ajattelin mennä varmimman kautta ja tehdä mustan ranskiksen. 


Juuri ennen kynsien lakkausta aloin kuitenkin miettimään uudelleen kynsien väriä. Mulla oli mustat korkokengät, musta laukku, mustavalkoinen mekko ja olin tekemässä vielä mustia kynsiäkin. Ehkä jo vähän liikaa mustaa ja päätinkin vaihtaa kynsien värin valkoiseen. Päädyin siis tekemään ne kauan meinatut baby boomerit Ginan valkoisella ja luotto ranskislakallani eli Essencen Sweet as Candyllä.

Valkoisen onnistuin vahingossa töpöttämääm vähän turhan pitkälle kynsinauhoja päin ja se jäi vähän liian valkoiseksikin, mutta kynsiä tehdessä en tajunnut että olisin voinut lakata valmiin liu'un päälle vielä kerroksen Sweet as Candyä. Se olisi peittänyt hiukan valkoisen kirkkautta. Ensi kerralla täytyy muistaa! Sen sijaan sudein hieman China Glazen Fairy Dustia kynsien valkoiselle aluellee.


Käytetyt lakat:
Essence - Sweet as Candy
GinaTricot - White
China Glaze - Fairy Dust

14 kommenttia:

 1. Baby boomerit on kyllä yhdet kauneimmista tyyleistä mitä tiiän :)

  VastaaPoista
 2. Baby boomer näyttää aina hyvältä, niin nytkin! :) Mä teen usein täällä tekniikalla kynnet jos haluan siistit ja simppelit kynnet mutta perus ranskis ei nappaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Perus valkonen ranskis tuntuu välillä tylsälle niin baby boomer onkin hyvä korvike sille!

   Poista
 3. Nää on niin kauniit <3 Baby boomerit on kyllä ihania :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ja hyvä valinta tilanteeseen :)

  VastaaPoista
 5. Baby boomerit on kyllä ihania! :) Oikein onnistunut toteutus.

  VastaaPoista
 6. Baby Boomerit on jotenkin niin tyylikkäät! Sopii melkein jokaiseen tilaisuuteen. Hyvin valittu! Mun täytyy myös kokeilla näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää sopii kyllä ihan mihin vaan :) Koita ihmees!

   Poista

Kiitos kommentista❤️