torstai 25. elokuuta 2016

Zoya - Carter

Nyt mennään niin pahasti jäljessä, että tässä postauksessa on mun juhannuskynnet :D.

Edellisten kynsien jälkeen ei oikein tehnyt mieli tehdä mitään kovin monimutkaista lakkausta. Vaan vähän jotain helpompaa, nopeampaa ja selkäystävällisempää. 


Selasin mun kokeilemattomien lakkojen swatch-tikkuja joskos siellä olisi jokin kiva tekstuurilakka ja olihan siellä ihana lila Zoyan Carter. Mä en ymmärrä miten joskus selasin googlesta swatcheja siitä ja ajattelin etten tee lakalla yhtään mitään. Onneksi jostain syystä päädyin sen kuitenkin tilaamaan! 


Carterin päälle leimasin tollasta kiemuraa/köynnöstä mitä se nyt onkaan Colour Aliken Lilac Sweaterilla ÜberChic Fairytale-01 laatasta. Erittäin nopeasti saa kyllä aikaiseksi näinkin kivoja lakkauksia, kun leimaa tekstuurin päälle. Tykkäsin kynsistä tosi paljon! 


Käytetyt lakat:
Zoya - Carter
Colour Alike - Lilac Sweater

16 kommenttia:

 1. Kyllä aika menee äkkiä, tuntuu että vastahan se juhannus oli vaikka onhan tuosta aikaa. Mullakin on Carter, pitäisi lakata sillä kun onhan se tosi ihana lakka :) tosi kivat leimaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee kyl iha liian nopsaa! En tajua miten joskus ajattelin et onpas tylsä lakka :D Kiitti :)

   Poista
 2. Carter on ehdottomasti yksi suosikkitekstuureistani! Hyvin sopii vaaleanlilat leimat sen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Tos kauniit, onneks mäkin joskus älysin vihdoin hommata Carterin. Tosin en oo vieläkään älynnyt leimata tekstuurin päälle. Asia on akko korjata, nää on ihan huiput!

  VastaaPoista
 4. Ohoh! Teetkö sä jotain muistiinpanoja, kun muistat noin hyvin juhannuksen kynsistä? Mulla tuottaa välillä vaikeuksia eilen lakattujen kynsien tekovaiheiden muistaminen :D

  Mutta hurjan kauniit nämä on, ei voi muuta sanoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee :D Jotkut monimutkaset kynnet unohtuu samantien, mutta näissäki ku on vaan kahta lakkaa ni ihan helpoo muistaa. Välillä, jos on vaarassa unohtua ni kirjotan tänne bloggeriin luonnoksiin jo valmiiksi vähän tekstiä lakkauksesta. Seuraavat kynnet mitkä julkaisen niin on just sellaset mistä tekstin kirjotin jo aikoja sitten valmiiksi :D

   Kiitoksia kovasti ♥

   Poista

Kiitos kommentista❤️