maanantai 15. elokuuta 2016

Heinäkuun ostokset

Nyt kyllä laahataan postauksien kanssa ihan super pahasti jäljessä. Mulla on hei kesäkuun lakkausten yhteenvetopostauskin vielä tekemättä. Oikein hävettää! Se sitten julkaisuun seuraavaksi... Parit vanhemmat lakkauksetkin on vielä julkaisematta! 

Heinäkuun aikana ostin ihan vain muutaman lakan (yhteensä 8kpl). Kaksi näistä lakoista (Zoyat) mun mies toi Cesars Shopista ja muut ostin itse Cittarin ja Emotionin poistokoreista. 


Mun mies on tällä hetkellä töissä Helsingissä (ja tulee olemaankin vielä monta kuukautta) ja yksi päivä se soitti mulle ja kertoi menevänsä työkaverinsa kanssa käymään siellä keskustassa. Ennen kuin itse kerkisin edes henkeä vetämään hän jo kysyikin, että haluaisinko "sieltä kynsilakkapaikasta" jotakin. Mä sitten äkkiä menin puhelimella Cesars Shopin sivuille ja otin pari screenshottia mitkä lähetin miehelle. Parin tunnin päästä tuli takaisin kuva missä näkyi pinkin pussin pohjalla juuri ne samat lakat! 

Bachelorette Bash | Play Date | Zooey | Cece
Jet Setter | Moka Chic | Poutapäiviä | Hehkuva Ilta

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä lakkoja, varsinkin Essiet ja Zoyat. <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jep<3 Onneks niitä alettiin tekemään taas!

   Poista
 3. Kivoja ostoksia! Bachelorette Bash kotiutui mullekin alelaarista, mut en oo vielä kynsille saanut. Zooey taas houkuttaisi myös; alkuun päädyin hommaamaan vain Levin tuosta kokoelmasta, muuuutta saatan hommata vielä yhden.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans oo kerinny sillä lakkaamaan vielä. Mut tuntien se odottaa kokeilemattomien joukossa vuoden enne ku pääsee kynsille asti :DD Zooey on ihana!

   Poista
 4. Munkin piti pari PixieDustia hankkia, eri sävyt tosin. On kiva, ettei Zoya ihan vielä luopunutkaan niistä:) Muutenkin sulla on tosi kivoja lakkoja tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan mahtavaa, että sittenkin jatkoivat niiden tekemistä!

   Poista

Kiitos kommentista❤️