keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kesäkuun ostokset

Tuli sitten vahingossa pidettyä melkein kuukauden postaustauko. Oon ehkä vähän jäänyt jumiin meidän sohvalle, koska ostin alennusmyynneistä Game of Thrones kaudet 1-5. Nyt on kaikki jaksot katsottu ja pitäisi varmaan löytää uutta katsottavaa. Kynsiäkään en ole tässä postaustauon aikana lakannut kertaakaan. Huomasin juuri tänään, että mun pöydälle unohdettujen leimauslaattojen päälle on ilmestynyt kauhea pölykerros :D. Pari kynttäkin on katkennut ja taas meni yksi, joten pitäisi jo kolmannen kerran viilata kaikki lyhyemmiksi, huoh.. Kohta mulla ei ole kynsiä enää ollenkaan.

Tämän postauksen pointti oli kuitenkin esitellä kesäkuun aikana ostetut kynsijutut joten mennääs niihin! Meinasin jo jättää tämän postauksen pois välistä ja yhdistää kesäkuun ostokset samaan postaukseen heinäkuun ostoksien kanssa, mutta koska olen kuvat ottanut jo aikoja sitten niin päätin kuitenkin tehdä ihan omat postaukset.


Kesäkuun aikana mulle kotiutui 9kpl normilakkoja, 3kpl leimauslakkoja ja uusi leimausalusta. Eli ei mitenkään kovin paljoa tullut tuhlailtua! Luultavasti pari seuraavaa kuukautta mennään melko pienillä ostoksilla (tai niin mä ainakin miehelle kovasti lupasin :D), koska tämän kuun alussa käytin aika ison summan uuteen tatuointiin. 

Green Foliage | Black Holo Witch (H) | How Deep is Your Holo? (H) | Kaleidoscope
Rebel at Heart | Powdery Nude | Hope for Love | Between the Seats | Crochet 

CesarsShopin tilauksesta täällä blogissa onkin jo nähty kaksi lakkaa (sininen How Deep is Your Holo? (H) ja musta Black Holo Witch (H) ) ja myöskin kolmas tilauksen lakka oli F.U.N Lacquer. Mä oon kauan himoinnut kyseisen merkin Green Foliage lakkaa ja muutaman kerran se on ollut jo mun ostoskorissakin parissa eri verkkokaupassa, mutta jostain syystä olen joka kerta sen sieltä poistanut enne maksua. 

Tein ensimmäistä kertaa tilauksen Hypnotic Polishille jo toukokuun puolella, mutta he sattuivat juuri sopivasti olemaan lomalla niin tilaukseni lähti matkaan vasta kesäkuun alussa. Sieltä ostin mun ensimmäisen ILNP merkin lakan, kaksi leimauslakkaa ja MoYou Londonin Your magic workshop mini -leimausalustan. Tossa leimausalustassa on hurjan kätevä säilytyskotelo ja se on paljon paremman kokoinen mun pienelle lakkauspöydälle kuin mun edellinen alusta. Plus tässä MoYou Londonin alustassa on myös mustia kohtia mitkä on käteviä esim. valkoisella leimatessa! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️