torstai 16. kesäkuuta 2016

Aakkoshaaste: H

Taas voisi jatkaa aakkoshaastetta! Mun tahdilla jatkan tätä vielä monta vuotta :D. Tällä kertaa vuorossa H-kirjain. 


Hirveän montaa lakkaa multa ei löytynyt tähän ja nekin kaikki oli vähän sellaisia etten olisi oikeastaan millään niistä halunnut lakata. Monta kertaa olen jo meinannut haastetta jatkaa, mutta en ole osannut päättää lakkoja. Ratkaisin ongelman mun miehen avulla! Kirjoitin kaikkien hoolla alkavien lakkojen nimet paperille ja pyysin miestä valitsemaan niistä yhden tai usemman. Mies valitsi Dance Legendin Holy Diverin ja Mavalan Hortensian. 


Mietin lakkausta monta päivää, koska mun mielestä jotenkin persikkaan taittava pinkki Hortensia ei sopinut millään turkoosin Holy Diverin kanssa yhteen. Pyörittelin pulloja käsissäni aina välillä ja lopulta päätin käyttää kynsivinyylejä. Pari muutakin lakkaa päätyi kynsille Hortensian ja Holy Diverin kanssa: Essien Private Weekend (nimettömässä ja keskisormessa Hortensian alla) ja Models Ownin Tropical Sun (Hortensian päällä peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä). 

Holy Diveria käytin lakkauksessa aika vähän ja tein sillä vain perhosen mallisilla vinyyleillä siirtokuvat überchicin matolle. Harmi vaan, että ennen kynsille siirtämistä lakkasin tyhmänä niiden päälle pikakuivattajaa eli kuvista tuli aivan liian kovat ja kynsillä niiden alle jäi tosi paljon ilmakuplia. Kynnet meni melkein pilalle menneiden lakkausten joukkoon, mutta onneksi kuplat näkyivät vain ihan läheltä katsottuna. Vähän kohdistuskin meni pieleen, mutta silti tykkäsin kynsistä ihan kympillä!


Käytetyt lakat:
Mavala - Hortensia
Dance Legend - Holy Diver
Essie - Private Weekend
Models Own - Tropical Sun

14 kommenttia:

 1. Ihanat!

  Mietinkin, että onko näissä käytetty Models Ownin Tropical Sunia ja haa, arvasin oikein :D

  Aakkoshaasteet on kyllä ongelmallisia, etenkin jos tietää seuraavan lakan olevan tylsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika hyvin arvattu! Mulle olis varmaan ihan mikä tahansa haaste ongelma :DD

   Poista
 2. Hurjan kauniit! Ihansti yhdistetty nuo värit tässä lakkauksessa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit on, sopii loistavasti yhteen lakat. :) Monesti sitä aattelee ettei lakat sovi keskenään, mut sitku testaa tai näkee toisen kynsillä nii onki hienot. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Mun mielestä sopii kans tosi hyvin yhteen vaikka ajattelinki vielä kynsiä lakatessa et ei täst tuu yhtään mitää :D pitäis enemmän uskaltautua kokeilemaan erikoisempia väriyhdistelmiä!

   Poista
 4. Täydelliset kesään, värit toimivat tosi hyvin yhdessä :)

  VastaaPoista
 5. Älyttömän ihanat lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikkaat ja kesäiset kynnet! Pirteät värit sopii kivasti yhteen :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️