keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Perhosen siivet

Siis munhan piti kokeilla näitä kynsiä ja viime kesänä, mutta se vaan jotenkin unohtui. Ehkä silloin myös kuvittelin maalaamisen olevan ihan liian vaikeaa. Talvella jo muistuttelin itselleni, että tänä kesänä on ihan pakko tehdä ne perhoskynnet :D. 


Pyörittelin joku päivä käsissäni Oriflamen Very Me Dot It kynsilakkaa sävyssä Mini Raspberry ja yritin keksiä sille jotain koristeluja. Hetken mietittyäni lamppu syttyi ja keksin maalata ne perhosen siivet Mini Raspberryn päälle. Katselin parit tutoriaali-videot youtubesta ja niiden perusteella maalasin siivet mustalla akryylimaalilla ja pilkut tein Ginan valkoisella. Ihan hyvin onnistui (ainakin kaukaa katsottuna :D) mun mielestä vaikka oli ensimmäinen kerta! Käsien hullusta tärinästä huolimatta se maalamiinen ei todellakaan ollut niin vaikeaa mitä viime kesänä kuvittelin. 


Mä en oikein osaa päättää mitä mieltä olen tästä Mini Raspberry -lakasta. Toisaalta se on aika söpö, mutta välillä huomaan ajattelevani miten ruma se on. Lakan joukossa olisi saanut olla ehkä hiukan enemmä glitteriä. Olisi varmasti kivemman näköinen!


Käytetyt lakat:
Very Me - Mini Raspberry
GinaTricot - White
+ musta akryylimaali

2 kommenttia:

  1. Uu on kyllä nätit ja onnistuneet! Mulla on aikalailla sama ongelma etten rupia tekeen perhoskynsiä ku luulen et se on nii vaikiaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) ei se ollu oikeesti yhtään vaikeeta eli rohkeesti vaan kokeilemaan! :D

      Poista

Kiitos kommentista❤️