maanantai 20. kesäkuuta 2016

Leimattua leopardia

Mä oon jo kauan halunnut tehdä leopardikynnet. Yleensä leopardikuvio tehdään dotting toolilla, mutta mä oon niin huono käyttämään sitä, että tarvein kyllä ihan leimauslaatan leokuosilla. En osaa oikein kukkasiakaan tehdä dottarilla, niin en kyllä varmasti osaisi tehdä leopardikuviotakaan. Enkä halua edes yrittää :D. 


Monessa leimauslaatassa on kyllä ollut leopardikuviota, mutta niissä on ollut aina jokin juttu mistä en tykkää. Enkä muutenkaan viitsi ostaa leimauslaattaa vain yhden kuvan takia. Joskus selasin huvikseni ÜberChicin sivuja ja sieltä löytyi ihan täydellinen leopardikuvio Out of Africa-01 laatasta. Mietin laatan ostamista jonkin aikaa ja lopulta kun tein tilausta uudesta leimauslaattakotelosta She Sells Seashellsille (ei sitten vaikeampaa nimeä keksitty? kirjotan ton poikkeuksetta aina väärin vaikka tarkistan ja luulen kirjoittaneeni oikein :D), lähti Africa laatta myös mukaan. Vihdoinkin voin tehdä leopardikynnet! 


Tykkään kauheasti harmaan sävyisistä leopardikuviollisista vaatteista, joten halusin tehdä sen väriset kynnetkin. Btw harmaita leopardikuviollisia vaatteita ei ikinä löydy mistään! Kaikki on aina vain ruskeita ja beigejä. Mulla taitaa olla sellasia harmaita/mustia jopa huikeat yksi mekko ja yksi toppi, siinä kaikki. En tietenkään koko vaatekaappia halua täyttää leovaatteilla, mutta hiukan enemmän olisi kyllä kiva olla.

Harmaan lisäksi halusin kynsiin jotain neonia myös. Lakkasin nimettömän ja keskisormen Girly Bitsin neon vihreällä It's Hoop to be Squarella ja loput kynnet lakkaisin OPIn harmaalla Cement the Deal -lakalla. Päälle leimasin mustalla ja "koloja" väritin dotting toolilla China Glazen Glistening Snowlla ja It's Hoop to be Squarella.

Kynsistä tuli aikas räikeät! Jopa niin räikeät, että aluksi en tykännyt näistä yhtään. Mieskin totesi, että nämä näyttää ihan myrkyllisen rupikonnan limaiselta selältä, hahah! Mitä kauemmin lakkausta kuitenkin katselin, sitä enemmä siihen ihastuin. Paitsi rupiokonna -kommentin jälkeen aloin taas tykkäämään kynsistä koko ajan vähän vähemmän :D.


Käytetyt lakat:
Girly Bits - It's Hoop to be Square
OPI - Cement the Deal
China Glaze - Glistening Snow
Konad - Black

12 kommenttia:

 1. Siis nää on ihan täydelliset! Upeat värit ja kuviot <3. Saako matkia? Mäkään en jostain syystä halua maalata leopardeja vapaalla kädellä, vaikka ei kai tuo nyt ylitsepääsemätöntä olisi. Ihan samaa mieltä olen tuosta leopardikuviovaatejutusta. Mä rakastan tota kuviota, mutta harmaana tosi vaikea löytää. Jostain syystä toi kuvio käy mun mielestä yhteen ihan kaikkien vaatteiden kanssa ja mulla on melkein aina päällä jotain leopardikuviota (kenkät, huivi, aluspaita, laukku).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmu paljon♡ tottakai saa matkia :)! Leopardikuvioo on hirveen vaikee löytää muun värisenä ku ruskeena. Ihan raivostuttavaa oikeesti :D Sellane laukku harmaana oliski kiva!

   Poista
 2. Ihan hirmu ihanat, leopardi on kuoseista paras <3

  VastaaPoista
 3. No nyt on niin kivat ja värit enemmän kuin kohdallaan!

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä ihan huiput ♥ Tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 5. Miusta nää on siistit lakkaukset ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jännää miten kaikki muut näyttää tykkäävän eniten just niistä lakkauksista mistä itse tykkään vähiten :D

   Poista
 6. Näähän on aivan ihanat leopardikynnet! Värivalinnat on täydelliset ja kokonaisuus on todella upea :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️