sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Elokuun ostokset

Taas on mennyt kuukausi eteenpäin ja on aika käydä vähän läpi sitä, että mihinkäs kaikkiin kynsijuttuihin on taas rahoja tuhlailtu. Elokuun aikana ostetut lakat ovat kaikki (yhtä lukuunottamatta) ostettu CesarsShopista.


Meow | Alice | Summer
Holiday | Dragonfly | Lollipop | Holo Queen (H)

Picture Polish julkaisi taas vaihteeksi lisää lakkoja ja pakkohan mun oli niistä tilata itselleni kolme. 2kpl lisää saman merkin lakkoja tarttui mun matkaani, kun pääsin käymään Cesarsilla Helsingissä. Mun mies on työkaverinsa kanssa väliaikaisesti töissä Hesassa (vkl kuitenkin kotona) joten yksi viikonloppu päätettiin mennä sinne niiden kämpälle ns. minilomalle ja tottakai käytiin keskustassa ostoksilla. Loppukuusta tein vielä toisenkin tilauksen Cesarsille, koska sinne oli tullut lisää F.U.N Lacquerin Holo Queenia.

Näistä se ainut lakka mikä ei ole ostettu Cesarsilta on Picture Polishin Holiday. Sen satuin löytämään facebookin kynsikoristekirppikseltä, kun tylsyyksissäni selasin myynnissä olevia lakkoja. Mä en edes muista, koska viimeksi olisin sitä kautta ostanut yhtään mitään. Varmaan pari vuotta sitten. Juuri joku päivä johonkin blogiin kirjoitin, että mua harmittaa kun en tajunnut Holidaytä ostaa silloin kun sitä vielä myytiin. Mua on vasta nyt lähiaikoina alkanut kyseinen lakka kiinnostamaan ja onneksi törmäsinkin siihen niin sain sen vihdoin omakseni.

Holo Queenin lisäksi tilasin CesarsShopista 2kpl Creativen leimauslaattoja sekä laattakotelon mikä kylläkin unohtui kuvista pois. Elokuun alussa tein myöskin pienen tilauksen MoYou Londonille.

12 kommenttia:

 1. Wautsi wau mitä ostoksia! <3 Munkin pitäisi tilata äkkiä lisää leimauslaattoja, alkaa vähän käymään oma kokoelma turhan pieneksi ja yksitoikkoiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkaa olla laattoja jo ihan liikaa, kun en edes kovin paljoa leimaa :D Mut aina muka puuttuu jotain ja onhan se kiva ettei aina oo samat leimat kynsillä

   Poista
 2. Aah, aina kuola valuu ihmisten ostospostauksissa. Lakkaröykkiöt aina niin makoisan näköisiä. <3 Ihania lakkoja ja laattoja.

  VastaaPoista
 3. Kaikki näyttää oikein ihanalta, onneksi osa löytyy itseltäkin! :D

  VastaaPoista
 4. Kaikkee ihanaa olet shoppaillut ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️