perjantai 30. syyskuuta 2016

Bow Polish - Thermo Top Coat

Vielä yksi lakkaus ennen kuin kuukausi vaihtuu! Muutamassa blogissa on tässä lähiaikoina näkynyt Bow Polishin musta väriä vaihtava päällyslakka. Mun oli myös pakko ostaa lakka itselleni MiNailsilta Belegwenin postauksen nähtyäni. Tämä päällyslakka on kylmänä musta ja lämpimänä harmaa. 


Olen nähnyt tätä lakkaa vain mustalla ja valkoisella leimattuna ja koska mä en halua olla niinkuin muut (:D) päätin leimata tumman harmaalla/hopealla Colour Aliken Twilight leimauslakalla. Kuvissahan se nyt sitten tottakai näyttää melkeinpä mustalta :D. Aluksi meinasin leimata vaaleanpunaisella, mutta tajusin että eihän mulla ole just sitä vaaleanpunaista mitä ajattelin. Täytyy siis mennä tilaamaan se!


En tykännyt lakasta yhtään ilman leimoja! Jotenkin tosi ruma mun kynsillä ja meinasinkin putsata sen heti pois, mutta päätin kuitenkin kokeilla joskos leimat pelastaisi rumat kynnet. Ja kyllähän ne pelasti! Kun sain leiman vasta yhteen kynteen, olin jo myyty. Aivan ihana ja hirmu hauska lakka, jos vain leimaa päälle jotain. Leima on Creativen laatasta numero 35. 

Nämä kuvat oli ehkä vaikemmat kuvat koskaan. Mun sormet oli ihan jäässä (eli kynnet oli mustat) joten jouduin lämmittämään niitä ja upottamaan kuumaan veteen. Sinä aikana kun kuivasin sormet ja kynnet lakka alkoi muuttua takaisin mustaksi. Sai olla kyllä tosi nopea, että sai kuvat otettua!

    Kylmä | Lämmin
Käytetyt lakat:
Bow Polish - Thermo Top Coat
Colour Alike - Twilight

12 kommenttia:

 1. En määkään varmaan muuten tuota lakkaa pitäisi ilman leimoja. :D Niitä jotka vaihtaa uv-valossa väriä niin ne on kauniita sellaisenaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo leimat pelastaa aika hyvin :D mul on yks sellanen myös, mutta en ole vielä lakannut sillä!

   Poista
 2. Todella hauska lakka, vähän mietiskellyt tätä itselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä väriä vaihtavat on kyllä tosi hauskoja :) niillä on kiva leikkiä :D

   Poista
 3. Hyvin ehdit kuvat ottamaan, kiva lakkaus!

  VastaaPoista
 4. Aivan upeat! <3 Toi leima on just täydelinen väriltä ja kuvioltaan! Tup Thermo Top Coat on mun tän vuoden lempparilakka! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Mä tykkään kans hirmu paljon tosta leimasta!

   Poista
 5. Hyvin sopii toi leima näihin, ihanan hauskat lakkaukset ^.^

  VastaaPoista
 6. Mä niin tarvin tän lakan! :-D Oon himoinnu sitä jo ihan liian kauan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️