maanantai 26. syyskuuta 2016

Hedelmä Milvejä + synttäriarvonnan voittaja

Mulla on ollut jo kohta vuoden yksi arkki MILV siirtokuvia. Luulin ostaneeni ne muutama kuukausi sitten, mutta ostopostauksien selaaminen paljastikin arkin olleen mulla jo marraskuusta 2015 asti. Ehkä oli jo korkea aika testata niitä! 


Siirtokuvat päätin laittaa nimettömään ja keskisormeen. Olen lukenut blogeista, että osa (vai olisiko ollut kaikki? en nyt muista) MILVin siirtiksistä on läpinäkyviä eli alle pitää lakata kerros valkoista. Sen läpinäkyvyyden huomaa vasta siinä kohtaa, kun siirtokuvaa on uitettu vedessä ja se irtoaa taustapaperista. Kannattaa ottaa varman päälle ja lakata valmiiksi kynsille se kerros valkoista. 


Sain kuvattavaan käteen (eli vasempaan) siirtokuvat todella hyvin laitettua. Muutama ryppy tuli, mutta pikakuivattaja siloitti nekin pois. Toiseen käteen en saanut kuvaa millään laitettua vaan se jotenkin venyi ja lopulta mulla oli vain puolessa kynnessä repeillyt kuva. Putsasin kynnen ja jätin oikeasta kädestä siirtokuvat kokonaan pois :D. Siirtokuvien laittamisen jälkeen aloin miettimään, että millä lakalla lakkaan muut kynnet ja päädyin tummansiniseen OPIn I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw lakkaan. Tällä lakalla on ehkä maailman pisin ja ärsyttävin nimi :D.


Arvontapostaukseen tuli hirmu ihania kommentteja, kiitoksia kovasti murut  Synttäriarvonnan voitti Milba! Paljon onnea! Pistän sulle heti sähköpostia :). 

16 kommenttia:

 1. Ihanan herkku lakkaus, tuntuu mullakin marinoituvan noi MILVit kun ei ehdi käyttää. Eikös niissä lue että white base only jos pitää lakata alle valkoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niissä on sellanen! No mä oon jostain syystä pistänyt sen pakkauksen roskiin aikoja sitten niin en tiennyt :D

   Poista
 2. Ompas kivat :) Ei olis itsellä ensimmäisenä tullut mieleen yhdistää sinistä lakkaa, mut sopii tosi hyvin. Opin lakoissa on kivaa kun nillä on nimet, ja monesti hauskat nimet, mut joo joskus myös ihan liian pitkät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä meinasin ensin yhdistää punaiseen, mut kaikki mun punaset oli hiukan liian väärän sävyisiä :D OPIn lakkojen nimet on ihan parhaita!

   Poista
 3. Hyvin sopii tää lakka MILV:ien kaveriksi ^.^
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 4. Ompa herkulliset siirtokuvat! Hyvin sopii tuo OPIn nimihirviö sininen kaveriksi. :)

  VastaaPoista
 5. MILVien pakkauksessa lukee, mikäli alle pitää laittaa valkoinen pohja :) Siinä lukee tyyliin jotain "White base" ähh en nyt muista ulkoa mitä lukee, mutta lukee kuitenkin - I promise! :D
  Mutta aikas kivat siirtikset kieltämättä. Mä tykkään tuosta OPI-lakan nimestä, tosin ehkä jooooo vähän liian pitkä useamman kerran kirjoitettavaksi yhteen postaukseen haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on vähän paha tarkistaa, ku oon jostain kumman syystä heittänyt pakkauksen menemään jo aikoja sitten :DD Mut kyl mä uskon! Juu se nimi on tosi kiva, mutta raivostuttava kirjottaa!

   Poista
 6. Joo lukee White base only jos tarvii valkoisen alle :) tosi kivat hedelmäkynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kerralla tietää säästää sen pakkauksen :D taisin heittää sen roskiin jo heti kun sain arkin käsiini. Kiitos :)

   Poista
 7. Ihan täykky toveri tuo Opi näille siirtiksille! Oikein nätti kokonaisuus ♥♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️