maanantai 19. syyskuuta 2016

Holo Queen (H)

Kuningatarta toisen perään! Edelliset kynnet lakkasin F.U.N Lacquerin hopealla Queenilla ja nyt kynsiltä löytyy saman merkin Holo Queen (H). Aika harvinaista muuten, että julkaisen lakkauksen mikä on postauksen julkaisuhetkellä vielä kynsillä! Yleensä mun julkaisemat lakkaukset on tehty pari viikkoa ennen blogiin saakka pääsyä. 


Aluksi tilasin F.U.N Lacquerin ja Simplynailogicalin yhteiskokoelmasta sinisen ja mustan molemmat hololla ja ajattelin etten tarvitse kokoelman muita lakkoja. Kuitenkin kun sain lakat kynsille asti tajusin, että mun on pakko vielä saada se yksi uupuva holollinen lakka ja niinhän mä tilasin sen samantien kun niitä tuli Cesarsille lisää. 


Edellisellä kerralla onnistuin vähän vahingossa koristelemaan saman kokoelman glitterpommia liikaa peittämällä lakan melkein kokonaan leimojen alle, joten tällä kertaa en halunnut laittaa koristeluja ollenkaan. Mietin lakkausta mikä ei koristeluja kaipaa ja sellainenhan on glitterliukuranskis! En lakannut alle mitään ranskislakkaa vaan ihan pelkän aluslakan (Picture Polishin Revolution) päälle töpöttelin pienellä meikkisienen palasella Holo Queenia. Sen verran paksulti tuli glitteriä kynsille, että kaksi melko paksua kerrosta pikakuivattajaa ei ihan meinannut riittää. En kuitenkaan kolmatta enää jaksanut laittaa ja muutama glitteri sieltä täältä jäikin tuntumaan hiukan terävänä päällyslakan alta. Täytyy tehdä sama lakkaus vielä niillä kahdella muullakin saman kokoelman lakalla!


P.S. Muistakaahan käydä osallistumassa synttäriarvontaan! Vielä on muutama päivä aikaa jäljellä (:

12 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️