lauantai 14. marraskuuta 2015

Sinistä ja hopeaa

Better Nail Day -blogissa on tässä lähiaikoina ollut parit huikean kauniit lakkaukset (klik, klik) missä on leimattu hopealla sinisen päälle. Sinisen ja hopean yhdistelmä oli musta niin kaunis, että päätin hiukan matkia!


Viime viikolla joku aamu ennen salille lähtöä mun piti nopeasti lakata vielä kynnet. Olin edellisenä iltana poistanut kynsiltä edellisen lakkauksen, mutta en heti jaksanutkaan lakata kynsiä uudelleen. Aamulla piti sitten keksiä jotain nopeasti kuivuvaa eli tekstuuria! Varsinkin urheilemaan mennessä mulla on pakko olla kynsillä lakkaa tai ihan sata varmasti vähintäänkin yksi kynsi katkeaa. Mulla oli kokeilemattomissa OPI ystävämyynnistä ostettu sininen tekstuuri Get Your Number ja lakkasin sillä nopeasti kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta. Päätin koristella kynnet salin jälkeen.


Ensin meinasin vesimarmoroida hopealla ja kirkkaalla Get Your Numberin päälle, mutta koin sen juuri sillä hetkellä jotenkin liian vaikeaksi (:D) ja päätinkin leimata. Leimasin keskisormeen ja nimettömään BPS BP-74 laatasta sudenkorentoja myöskin ystävämyynnistä ostetulla OPI:n hopealla Silver Canvas lakalla, minkä ostinkin ihan vain ja ainostaan leimausta varten.

Näillä kynsillä mä sit meninkin noin viikon aina välillä lakkausta paikkaillen. Viimeisenä päivänä eli tämän viikon keskiviikkona lakat näytti jo aika kamalilta ja oli ihan kuhmuraiset kaikkien paikkauksien jälkeen, mutta mä vedin vaan kerroksen Get Your Numberia kynsille lisää ennen kaupungille lähtöä. Leimat siinä kyllä meni peittoon, mutta lakkaus näytti ihan just tehdyltä, hah! Enää mulla ei sentään ole samat lakat kynsillä :D.


Käytetyt lakat:
OPI - Get Your Number
OPI - Silver Canvas

20 kommenttia:

 1. Heh, mä en edes pysty olemaan ilman lakkoja yön yli, mulla alkaa kynsiä kivistämään jos niissä ei ole lakkaa. :D Ihana lakka, ja leimat sopii siihen kyllä tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Mun on joskus pakko mennä ilman lakkoja nukkumaan, koska väsymys menee ohi nopeesti jos häärään jotain ja sit valvonki koko yön. Kiitti :)!

   Poista
 2. On nää OPIn sandit vaan niin kauniita :). Oonkohan mä edes koskaan leimannut tekstuurin päälle (tuli tässä mieleeni)? Pitääkin kokeilla mahdollisimman pian. Kauniit kynnet <3.

  VastaaPoista
 3. Ihanat :) Tuollainen kimmalteleva tekstuuri varsinkin noihin sudenkorentoihin yhdistettynä tuo mieleen kimaltelevan veden pinnan.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat :) Tekstuurit on siitä ihania, että ne kestää kynsillä tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja ne on helppo paikata ku jostain lohkee pala lakkaa pois :D Uutta kerrosta päälle vaan!

   Poista
 5. Miltä Get Your Number tuntui sävynsä puolesta kynsillä?! Musta se on periaatteessa sievä lakka, mutta omilla kynsillä väri oli jokseenkin vieras.

  Tekstuurin päälle leimaus toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin siitä tosi paljon :) Mulla ei oo tainnut tulla vielä vastaan yhtäkään väriä mistä en kynsilläni tykkäis.

   Poista
 6. Voi että toi Get Your Number on upea! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on♥ Harmi ettei ihan kaikki kimallus näy kuvissa.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tekis mieli lakata sillä uudestaan heti perään :D

   Poista
 8. Upeat kynnet, Get Your Numberin tekstuuripinta näyttää hienolta kuvissa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️