perjantai 27. marraskuuta 2015

Bardot & Cabaret

Uusin tulokas mun Picture Polish kokoelmaan on upea Cabaret. Alunperin mun piti ostaa Karma, mutta päätinkin vaihtaa sen tähän. Voi olla, että silti joskus vielä sorrun ja ostan sen Karman myös :D.


Eilen teki kovasti mieli lakata vaaleanpunaisella ja lilalla, vaikka olinkin aikaisemmin jo päättänyt seuraavaksi jatkaa aakkoshaastetta (G-kirjaimella) beigellä ja lilalla. Seuraavaksi sitten teen ne kynnet, ellei ala taas tehdä mieli jotain muita värejä! Meinasin oikeasti jatkaa haastetta, mutta oli niin käsittämätön hinku lakata vaaleanpunaisella ja lilalla että en vaan pystynyt. Tuleeko muille tälläisiä ihmeellisiä "pakko saada tiettyä väriä kynsille heti" -hetkiä? Nyt tätä tekstiä kirjoittaeessa olisi kauhea hinku lakata kynnet kullalla :D. 


Koska vaaleanpunaista ja lilaa oli saatava kynsille, kävin taas läpi kokeilemattomien lakkojen tikkuja. Sieltä mun silmään iskikin kaksi Picture Polishin lakkaa: Bardot ja tässä kuussa ostettu Cabaret. Tällä kertaa en halunnut leimata enkä sotkea kynsille muita lakkoja. Niinpä päädyin tutkimaan mun kynsivinyyli varastoa ja löysin sieltä vielä testaamattomat (eli unohdetut) tähtivinyylit. Kahta erilaista tähtivinyyliä käytin keskisormessa ja nimettömässä (niinkuin varmasti kuvista näkyy, daa) ja muihin kynsiin tein veen mallisilla vinyyleillä pienet kolmiot. Lakkaus kaipasi vielä jotain pientä, joten lopuksi iskin hopean väriset tähtiniitit vinyylien jättämien tähtien keskelle!


Käytetyt lakat:
Picture Polish - Pardot
Picture Polish - Cabaret

22 kommenttia:

 1. Ihanat ♥ Ja noi vinyylit on tosi kivat, pitäis itellekkin hommata tommoisia erilaisia kuvioita, mulla ei taida olla kuin siksakkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Kyllä vinyylejä täytyy olla paljon erilaisia ;)

   Poista
 2. Onpa nuo molemmat PP:t kauniita ja sopivat samaan lakkaukseen hienosti! Ja voi että sentään kun nuo vinyyleillä tehdyt tähtikuviot ovat upeita :).

  VastaaPoista
 3. Todella upeat kynnet! Nuo tähtiniinit on niin söpöjä :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kynnet ja ihanat värit, sopii sika hyvin toisiin! :)

  VastaaPoista
 5. Todella nätit :) Cabaret on kyllä ihanampi kuin Karma kun siinä on enemmän säihkettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)! Just sen takia mä ostinki Cabaretin ku se kimaltaa enemmän ;D

   Poista
 6. Nyt on kyllä tosi kivat kynnet! Viihstyisin varmasti itsekin tällaisissa! <3

  VastaaPoista
 7. Ihanan omaperäinen väriyhdistelmä ja simppelit tähdet kruunaa tän lakkauksen, kauniit!

  VastaaPoista
 8. wau miten hienot kynnet! Toi bardot on tosi kaunis ja hempeä eikä tuo Cabaret hullumpi ole myöskään haha :D

  VastaaPoista
 9. Vau, nää on ihan mahtavat! Värit sopii kauniisti toisiinsa ja tuo tähtikuvio on hirmuisen hieno, oih ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️