maanantai 30. marraskuuta 2015

Marraskuun ostokset

Jaahas taas on mennyt kuukausi eteenpäin eli olis aika käydä läpi tässä kuussa ostetut kynsilakat ja koristeet. Mä oon onnistunut marraskuun aikana ostamaan vain 5kpl uusia lakkoja! Lakkojen lisäksi ostin myös muutamia koristeita ja kasan leimauslaattoja joista tietenkin unohdin ottaa kuvat :D. 


Crystal Baller | Date With Destiny
Brown Sugar | Mini Raspberry | Cabaret
CesarsShopista tilasin 2kpl Color Clubin uusia hololakkoja, Picture Polishin Cabaretin ja siveltimen, sekä yhden arkin MILV-siirtokuvia testiin. En ole niillä vielä kynsiä tehnyt, mutta kuvat on ihan tajuttoman isoja! Pienimmästäkin kuvasta mä saan leikkaamaalla kahteen kynteen ja isoimmasta varmaan ainakin neljään. Ai, miten niin minikynnet?

Mun äiti tilaa välillä Oriflamelta juttuja ja mä kans joskus luen kuvaston läpi. Edellisessä vai oliskohan ollut sitä edeltävässä kuvastossa oli Very Me Dot It kynsilakkoja alennuksessa ja niistä tilasinkin itselleni kaksi. 

Ne kuvista puuttuvat leimauslaatat (8kpl) oli kaikki Konadin ja tilattu Sanna Tara Nail Art -kaupasta. Siellä oli, ja on näköjään vieläkin, kaikki loput Konad laatat 1€/kpl. Laattojen lisäksi mun ostoskoriin pääsi pari arkkia siirtokuvia (yhden arkin sain kaupanpäälle), kynsifolioo ja kultaista sekä hopeaa lehtipaperia. Strassikiekko ja pari purkkia strasseja löytyi Tampereen käsityömessuilta!


Näköjään rivien tasaus ei taaskaan toimi!!

10 kommenttia:

 1. Noi Halo Huesit on aivan ihania! <3 Very Me puolestaan onkin vieras merkki; odotan mielenkiinnolla lakkailukokemuksiasi niillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vois tilata ne kaikki, jos olis paljon rahaa :D Tikulla ainaki molemmat Very Me lakat oli tosi kivoja! Täytyis keksiä jotkut koristelut niille..

   Poista
 2. Mullakin jäi kahteen värilakkaan marraskuun ostokset, mutta tuli siihen päälle vähän muutakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähäiset ostokset ;D Täytyis iteki yrittää joskus pärjätä vaan kahdella uudella! Marraskuun ostokset mulla silti oli tosi pienet verrattuna muihin kuukausiin, heh.

   Poista
 3. Mun mielestä on ärsyttävää kun milvin siirtokuvat ovat ihan jättikokoisia! sain cesarsilta testiin yhdet halloween-siirtokuvat ja harmitti kun koko kuva ei mahtunut kynnelle eli lopputulos oli ihan tyhmän näköinen kun puolikas kurpitsa oli kynnellä :D
  Toi cabaret on kyllä todella kaunis, alussa se ei ollenkaan säväyttänyt mutta nyt kun sitä näkyy jokatoisessa blogissa niin tulee vähän sellainen olo että pitäiskö minunkin omistaa tuo.. .:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl ihan hirveen isoja! Kenellä on sen kokoset kynnet, että nuo kuvat olis ilman leikkaamista hyvät?! Ja niissä suurimmas osas on just sellaset kuvat mitä ei oikein vois leikellä tai koko idea menee pilalle :/ Oisit laittanu toisen puolen kurpitsasta nimettömään ja toisen keskisormeen ni sit se olis ollut vähän niinku kokonainen :D

   Ehdottomasti sunkin pitäis omistaa Cabaret ;D

   Poista
 4. Ihania lakkoja. <3 Varsinkin noi CC:n lakat on upeita!

  VastaaPoista
 5. Mulla on myös MILVejä ja minikynsiä :D Kivoja ostoksia, eritoten noi ColorClubit kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MILVit sais kyllä olla puolet pienempiä :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️