tiistai 10. marraskuuta 2015

Rypistyneet kukkatarrat

Nyt olisi vuorossa kolmas ja samalla viimeinen (yhyy) kynsilakka minkä sain tuliaisina enolta Japanista. Söpössä glitterlakassa on kirkkaalla pohjalla punaisia ja valkoisia eri kokoisia hex-glittereitä (eli niitä perus kuusikulmaisia) sekä melko isoja vaaleanpunaisia palleroita. 


Valitsin glitterin alle vaaleanpunaisen Pink-ing of Youn OPI:lta. Lakka on hirmu söpön värinen, mutta ei meinaa millää peittää kunnolla. Näissä kynsissä lakkaa taisi olla kolme tai neljä kerrosta ja silti valoa vasten kynsien kärjistä kuulsi läpi oikein hyvin. Ilman koristeluja lakkaa olisi pitänyt laittaa vähintäänkin yksi kerros vielä lisää.

Lakkasin Japanilakalla yhden kerroksen kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömään ja keksisormeen. Voisi kuvitella, että noita lakan isoja palleroita joutuisi oikein kunnolla kaivamaan pullosta, mutta ne tulikin sudin mukana helposti ihan ilman onkimista ja sen kummempia kikkailuja. 


Sain enolta kolmen lakan lisäksi yhden arkin kukkatarroja. Kukkien väritys oli mun mielestä ihan täydellinen tähän lakkaukseen ja laitoinkin niitä sitten nimettömään ja keskisormeen. Ennen pikakuivattajan laittamista kävi mielessä, että mahtaakohan tarroille tapahtua jotain päällyslakan alla esim. sulaako ne. Jotkut siirtokuvat mulla on ainakin sulanut ja foliohan kutistuu ja kipristyy vääränlaisen päällyslakan takia. Mä kuitenkin laitoin tarrallisillekin kynsille pikakuivattajaa, koska muutenhan lakkojen täydelliseen kuivumiseen menee älyttömän kauan aikaa. Muutama sekuntti pikakuivattajan levityksen jälkeen huomasin kauhukseni tarrojen rypistyvän ja halkeilevan, sekä niiden reunat nousivat hiukan koholle. Kynnen pintakin muuttui niiden ryppyjen takia ihan kuin tekstuurilakan pinnaksi. Mietin joskos toinen kerros päällyslakkaa saattaisi pelastaa tilanteen? En kuitenkaan uskaltanut laittaa toista kerrosta pikakuivattajaa joten laitoin varovasti vielä kerroksen ihan normaalia päällyslakkaa. Yllätyksekseni rypyt suoristui melkein kokonaan ja tarrat ei näyttäneet enää yhtään pahoilta! Kynsistä tuli aika söpöt, eikä tarrojen pienet rypyt haitanneet yhtään.


Käytetyt lakat:
OPI - Pink-ing of You
HOMEI - D-10H

Bloggeri ei nyt selkeesti tykkää siitä, että kirjoitan tekstiä kuvien väliin. Ihan väärät tasaukset taas kuvien välissä olevissa kappaleissa!

18 kommenttia:

 1. Minusta nämä on kyllä tosi kivat eikä ollenkaan pieleen menneet :) ihana tuo glitterlakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nää munkaan mielestä pieleen menneet! Ehkä sitten, jos rypyt ei olisi yhtään suoristuneet :D Tarrat meni aluksi oikeesti ihan rusinaks! Eno osas ostaa ihanat lakat♥

   Poista
 2. Ooh, ihana glitter! :) Ja kivat kukkaset!

  VastaaPoista
 3. Onpas veikeä toi tuliaislakka :P
  Ja nätit on lakkaukset tarrojen rypistymisestä huolimatta ^.^

  VastaaPoista
 4. Voi että kuinka suloisilta noi kukkaset näyttää!

  VastaaPoista
 5. Oivoi kuin söpöt! Ja tuo lakka ja nuo isot pallerot,äwws :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti :) lakka ja kukat on kyl hirmu söpöt♥

   Poista
 6. Kaunis tuo Japanin lakka ja ihanan pohjalakan sekä tarrat olet sen kaveriksi löytänyt! Kaunis lakkaus rypistymisestä huolimatta :)

  VastaaPoista
 7. Nämä on kukkien pienestä rypistymisestä huolimatta tosi hauska kynnet! Nuo iso glitterpallerot näyttää ihanilta!
  Mä huomasin ton saman bloggerissa viimeksi. Nykyään laitan jotain tekstiä jo valmiiksi oikealla tasauksella ja kuvat vasta sitten. =S Että voikin olla vaikeaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on tosi söpöjä :) Mulla onneks tais mennä jo ohi se vika (ainaki hetkeks), mut tosi ärsyttävää! Kohta varmaan tulee joku uus vika..

   Poista

Kiitos kommentista❤️