tiistai 29. syyskuuta 2015

Syyskuun pienet ostokset

Edellisen ostopostauksen alussa jo kerroinkin, että sorruin mun lakkojen ostokiellosta huolimatta tilamaan muutaman F.U.N Lacquerin. Sain niihin kyllä mieheltä luvan :D Tää ostolakko ei nyt mennyt ihan putkeen ja nythän se loppuukin jo, wohoo! Ajattelin muutamat lakat tilata ja sitten taas vähän himmailla lakkojen oston kanssa niin kauan kunnes olen saanut kaikki kokeilemattomat lakat kynsille asti. Niitä on nimittäin paljon! 


Seductive Marmalade | Edgy (H) | C'est Noël (H)
C'est Noël | Leggy Legend
F.U.N Lacquerin omilta sivuilta ostoskoriin pääsi Seductive Marmalade ja Edgy (H). Siitä asti kun Edgy julkaistiin olen pähkäillyt haluanko normaalin version vai holollisen. Vihdoinkin sain päätöksen tehtyä ja holohan se sitten oli! 

Samana päivänä, kun tein F.U.N tilauksen eksyin myös huvin ja tylsyyden vuoksi CesarsShopin sivuille (hehh). Meilkein pomppasin kattoon, kun huomasin Cesarsilla olevan myynnissä C'est Noël (H) ja tilasin sen sillä sekunnilla. C'est Noël ja C'est Noël (H) on lopetettuja molemmat ja mä ostin CesarsShopin viimeisen kappaleen. Cesarsilla kuitenkin kävi pieni moka ja mulle oltiin lähetetty C'est Noëlin normaaliversio. Voitte varmaan kuvitella mun ilmeen, kun sain kuplakuoren auki :D. Melkein itkua vääntäen lähetin sähköpostia CesarsShoppiin ja selvisi, että lakat oli mennyt vahingossa sekaisin ja siellä se holollinen minkä tilasinkin ni kököttää pöydällä. Se lähetettiin mulle samantien ja sainkin sen parin päivän päästä. "Väärän" lakan eli normaalin C'est Noëlin mä sit sain ostaa vähän halvemmalla hinnalla ku se kerran mulla oli jo. Olin kyllä ikionnellinen saatuani lakan käsiini. Mä niin arvasin, että mun tuurilla jotain käy kun on kyse jo lopetetusta lakasta. Olin ihan varma et se menee postissa rikki tms. mutta onneks ei sentään :D.

Essien Leggy Legend lähti mun mukaan vähän puol vahingossa, haha. Menin käymään Sokos Emotionissa ja mulla oli 10€ seteli taskussa (lompakko kotona). Mun piti antaa se 10€ miehelle juustokakkutarvikkeista. Miksi mä edes menin Emotioniin ilman rahaa? No mä sit huomasinkin et Essiet oli alennuksessa ja yhtään miettimättä nappasin Leggy Legendin kassalle mukaan ja maksoin sen mun kympillä ja mieheltä vielä jouduin pyytämään kolikoita päälle. Aika huvittunut ilme miehellä oli, kun kerroin et mun piti antaa se kymppi sille mut sekosin :D.


Lakkojen lisäksi tilasin Uber Mat lakkailualustan ja Pueenilta 168 leimauslaattaa vetävän laattakansion. Lakkailualustaa (oisko jollain parempaa nimitystä tälle?) olen jo kerinnyt muutaman kerran kokeilemaankin ja ihan huikee kapistus! Oon käyttänyt sitä vasta leimatessa ja lakkatippojen alustana, mutta silti. Alusta on siis sellaista materiaalia, että sen pystyy putsaamaan asetoonilla ja kynsilakanpoistoaineella. ÜberChic Beauty sivuilla on hyvä esittelyvideo alustasta!

16 kommenttia:

 1. Upeita lakkoja olet ostanut. *_*

  VastaaPoista
 2. Huh, mitä ihanuus ostoksia ♥

  VastaaPoista
 3. Mahtavia ostoksia :D. Osaatko sanoa näin lyhyellä käyttökokoemuksella, että onko tuo lakkailualusta sellainen, että luulet sen pysyvän ihan tasaisena käytössä? Meinaan, että itselläni on aina muovinen tabletti lakkailualustana ja jostain syystä ne aina kupristuu jostain kohtaa muutaman hetken päästä. Lakkapullon osuessa kupruun se tietty kaatuu! Elikä mä yritän ehkä kysyä, että onko tämä enemmän sellaista silikonista ainetta eikä niinkään sellaista muovista tablettialustaa mitä pidetään lautasen alla ruokaillessa :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on kans ollu ennen alustana muovinen tabletti ja tää uus on ihan erilainen, just sellasta silikonista ainetta. Mä en usko et se menee kupruille ja vaikka meniskin ni varmasti suoristuu. Alusta oli meinaan pakattu ihan myttyyn pikkuseen pahvilaatikkoon ja siinä oli kauheet taitokset ja rypyt, mut neki suoristu ja nyt ei näy jälkeäkään (:

   Poista
 4. Tilasitko ton maton yyberin omilta sivuilta? Tuliks sille lopulta paljon hintaa kun ainakin laatoista oon kuullu et kalliiks tulee posteineen ja tulleineen? :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tilasin sieltä omilta sivuilta. Alusta makso postien kanssa joku 22€ (en muista ihan tarkkaan) ja ei jäänyt tulliin. Mun mielestä ne tullissa kattoo vaan sen tuotteen hintaa eli postikulujen takia ei kai pitäisi jäädä tulliin. Ne laattasetit missä on 3kpl laattoja ni vissiin aina jää tulliin, koska niiden laattojen hinta ylittää just sen tullirajan muutamalla sentillä.

   Poista
 5. Ihanuuksia ja alusta täällä myös ostoslistalla! Onneks sulla oli se kymmpi ja mies mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alusta kannattaa todellaki ostaa! Hahah, kakkurahat meni kynsilakkaan :D

   Poista
 6. Oi mitä ihania ostoksia. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️