keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Lisää lilaa

Tumman lilan lakkauksen jälkeen teki mieli lakata vaalemmalla lilalla. Mikä juttu tässä mahtaa olla nimittäin huomasin tehneeni saman edelliselläkin kerralla, kun lakkasin Skating on Thin Ice-landilla. Heti sen perään lakkasin Color Clubin Diggin' the Dancing Queen lakalla ja se on myöskin vaalean lila. Mä itseasiassa melkein lakkasin Dancing Queenilla tälläkin kertaa :D. Viime tipassa kuitenkin vaihdoin sen Essien Go Ginzaan.


Mä en tiedä mikä mun käsiä oikeen vaivasi näitä kynsiä tehdessä sillä ne tärisi ihan hurjana. Molemmat kädet tärisi niin paljon, että huidoin lakkaa koko ajan kynsinauhoille ja iholle. Oli aika homma putsata yli menneet. Yleensä mulla ei pahemmin ole putsattavaa. Lakkasin siis kaikkiin kynsiin kolme kerrosta Go Ginzaa. Kaksi olisi normaalisti riittänyt, mutta nyt käsien tärinän takia en meinannut saada tasaista jälkeä aikaan ollenkaan vaan lakka raidoittui koko ajan. Kynsien kärkiin töpötin vanupuikolla Mavalan Magic Saphiria ja Nicole by OPI:n One Less Lonely Glitteriä. Mavalan ostaessani jo tiesin, että tälläseen vaalean lilaan cremeen tulen sen joskus yhdistämään.


Jotain oli vielä pakko saada kynsille ja niinpä tungin nimettömään ja keskisormeen parit mustat/tummanharmaat (en oikein tiedä kumman väriset ne on) sydän niitit ja kirkkaat strassit. Kynsistä tuli aikas söpöt! Glitterliu'ut on ihan super kivoja!


Käytetyt lakat:
Essie - Go Ginza
Mavala - Magic Saphir
Nicole by OPI - One Less Lonely Glitter

10 kommenttia:

 1. Nää on kyllä kivat kokonaisuutena :) Mulla on kans välillä tollasia päiviä, ettei jotenkaan pysty lakkaamaan siististi. Aina ei edes kädet varsinaisesti tärise mutta siisti jälki ei vaan onnistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mistä ihmeestä tollanen mahtaa johtua :D Kummallista!

   Poista
 2. Tosi kauniit nuo glitterliu'ut ja huikeat strassit :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit, oikein onnistunut glitterliuku ! Tykkään. :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä todella nätit. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️