perjantai 18. syyskuuta 2015

Leimojen värittelyä

Sain taas Born Pretty Storesta testiin tuotteita. Tällä kertaa valitsin ihan pelkästään leimauslaattoja. Yhdessä laatassa (ZJ06) huomasin kuvan mikä sopii tosi hyvin värittelyyn ja testasinkin sitä ensimmäisenä.


Laatat käsiini saatuani huomasin heti, että tämän laatan kuviot on olemattoman matalia ja mietin mahtaako laatta toimia lainkaan. Kokeilin leimaamista paperille samantien ja eihän se toiminut. Leimat nousi osittaisina ja erittäin reikäisinä. Meinasin jo viskata laatan roskiin ja lähettää vihaista palautetta, mutta päätin kuitenkin vielä pari kertaa kokeilla. Kokeilin kaikkia eri tyylejä varmaan puoli tuntia ja vihdoinkin sain laatan toiminaan kohtalaisen hyvin (ainakin tämän yhden kuvion).


Lakkasin jokaiseen kynteen ensin Color Clubin hopean Harp On It holon. Leimat mun piti alunperin tehdä joka kynteen, mutta en jaksanut alkaa tapella sen leimauslaatan kanssa. Leimasin mustalla kukat nimettömään ja keksisormeen. Päälle laitoin pikakuivattajan ennen värittämistä etten vaan sotke leimoja. Leimat väritin OPI:n Color Paintseilla ja ohuella siveltimellä. Kynsistä tuli kyllä tosi kivat!


Käytetyt lakat:
Color Club - Harp On It
Konad - Black
OPI - Pen & Pink
OPI - Purple Perspective
OPI - Turquoise Aesthetic
OPI - Landscape Artist

BPS kynsikoristeet löytyy tästä ja koodilla TAL91 saa -10% tilauksesta.

26 kommenttia:

 1. On kyllä aivan upeat alun leimailuvaikeuksista huolimatta! :)

  VastaaPoista
 2. Oih miten ihanat! Onneksi sait laatan vihdoin toimimaan, tuo kuvio on tosi nätti :) ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Miksen mä ole tarttunut vesiväreihin pitkään aikaan? Miksi mulla on vaan 10 kynttä (varpaankynsiä ei laskta, yöks) :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka varpaankynnet laskettaiski ni ei niihin kyllä pysty mitään ihmeellisiä tekemään olemattoman pienen koon takia :D

   Poista
 4. Kauniit ja aivan ihanat värit näissä!

  VastaaPoista
 5. Oih, on kyllä kauniit kynnet ^.^

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis vesivärilakkaus! Noiden BPS:n laattojen toimivuus tuntuu olevan ihan arpapeliä, onneksi sait tämän kuvion nousemaan laatalta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu niin oon kuullut ja sen takia en niitä kulmikkaita laatoja ole ennen uskaltanut ottaa testiin. Tän laatan uskalsin ottaa koska siinä lukee "ZJ" ni oletin ettei laatat ole BPS:n omia ja sillonhan sen on toimittava :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️