keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kultaiset sulat

Viime kerralla, kun valitsin tuotteita testiin Born Pretty Storesta päätin kokeilla kepillä jäätä ja otin yhden suorakulmaisen laatan. Niistähän on ollut tosi paljon juttua, että ne toimii huonosti (tai ei ollenkaan), koska kuvioita ei ole kaiverrettu tarpeeksi syviksi. Mä en aikasemmin olekaan uskaltanut lainkaan ottaa niitä testiin, mutta tässä laatassa oli niin kiva sulkaleima, että oli ihan pakko. Onhan laatassa kaikkia muitakin kivoja kuvia, esim. villapaitaa. Kauhulla kokeilin laattaa ennen kuin edes aloin kynsiäni laakkaamaan ja onneksi se toimi ja vielä ihan ekalla kokeilulla! Tai ainakin se sulka toimi. Muista en tiedä. Sormella kokeilemalla kuviot ainakin tuntuu ihan samoille kuin muissakin mun leimauslaatoissa, että kyllä kai niidenkin pitäisi toimia. 


En ole taas pitkään aikaan lakannut kultaisella lakalla ja nyt halusinkin sitten kynsille OPIn Love.Angel.Music.Baby lakkaa eli LAMBia. Sulista päätin tehdä leimasiirtokuvat, joten ihan pelkkä LAMB ei riittänyt kynsille. Kävin läpi mun nuden värisiä lakkoja ja löysinkin hyvin LAMBiin sopivan OPIn My Vampire is Buffin. Mikä muuten on niin kuraa lakata, että oksat pois. Koko ajan tuli kaljuja kohtia ja raitoja. Neljännen kerroksen jälkeen luovutin ja ajattelin vaan, että ihan sama. Onneksi kuvissa ei näköjään näy kuin muutama ilmakupla nimettömän lakassa :D. Kamera hienosti tasoitti pinnan! Täytyy jatkossa käyttää Vampirea vain johonkin liukuvärjäykseen ja marmorointiin. Se on kuitenkin niin kivan värinen etten viitsi sitä poiskaan myydä.


Lakkaukseen päätin vielä sotkea mukaan Different Dimensionin mustavalkoista mattaglitteriä Sosial Suicide. Lakkauksesta tuli mun mielestä älyttömän kiva ja päätinkin, että jossain vaiheessa teen saman uudelleen harmaalla ja hopealla!


Käytetyt lakat:
OPI - Love.Angel.Music.Baby
OPI - My Vampire is Buff
Different Dimension - Sosial Suicide
Konad - Black
Essence - Absolute Pure (leimasiirtiksien pohjana)

Kaikki BPS kynsikoristeet löytyy tästä ja koodilla TAL91 saa -10% alennusta.

20 kommenttia:

 1. Onpa kiva kokonaisuus, kaunista ❤️ mulla on useampi BPS suorakulmainen laatta. Osa ei toimi mutta suurin osa kyllä on hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tää oli mulle ensimmäinen! Niissä on kyllä niin kivoja kuvia et ehkä vaan jatkossaki otan riskin ja otan niitä testiin :D

   Poista
 2. Onpa kivat tosiaan! Mullekin on matkalla testiin yksi suorakulmanen laatta, joten toivottavasti sekin toimii :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet ja tosi nätti tuo sulkaleima. Luulisi, että kun se toimi niin toimii muutkin. Osa suorakulmaisistahan on ihan hyviä.

  VastaaPoista
 4. Ai vitsi nää on upeat. <3 Näissä on ihan kaikkea mistä pidän!

  VastaaPoista
 5. Ihanat on kynnet! Noista suorakulmalaatoista ne ekana tulleet ei toimi mutta myöhemmät toimii oikein hyvin. En vaan tiedä, missä se raja menee numeroiden mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ahaa okei. Täytyy siis pistää sinne valikkoon, että "uusimmat ensin" ja jättää loppupään laatat rauhaan :D

   Poista
 6. Voi sentään miten nätit! Noi sulkaleimadecalit on makeet näköiset :).

  VastaaPoista
 7. Oih wautsi! Nää on kyllä todella kauniit ja onnistuneet kaikin puolin ♥♥

  VastaaPoista
 8. On kyllä mahottoman nätit lakkaukset ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️