tiistai 2. helmikuuta 2016

Melkein pilalle menneet lumihiutaleet

Vihdoinkin kynnet on sellasessa kunnossa ettei ne katkeile jatkuvasti ja pääsee taas lakkailemaan kynsiä. Etusormen kynsi tosin näytti sille, että kohta se katkeaa joten ihan suosiolla lyhensin kaikki jo valmiiks. Kynsinauhat on vielä aika heikossa hapessa, mutta huomattavasti silti paremmat kuin mitä joulun aikoihin.


Reilusti ennen joulua valitsin taas Born Pretty Storesta tuotteita testiin ja tällä kertaa niiden saapumisessa kestikin seitsemän viikkoa. Paketti saapui mulle muistaakseni muutama päivä ennen vuoden vaihtumista. Mistäköhän mahtaa johtua, että välillä BPS paketit tulee viikossa ja nyt meni melkein kaksi kuukautta? Yksi valitsemistani laatoista oli joululaatta (BP01) missä oli myös onneksi muutama lumihiutale (ei tarvitse tehdä joulukynsiä joulun jälkeen) ja halusinkin sitä laattaa kokeilla ensimmäisenä.


Lakaksi lumihiutaleiden alle valitsin ihanan Zoyan Pixie Dust teksruurilakka Vegan. Lakkasin ensin sillä kaikki kynnet ja sen jälkeen aloin miettimään leimojen väriä. Pyörittelin käsissäni mun leimalakkojen swatch-tikkuja ja parhaiten Vegaan sopi mun mielestä lila Colour Aliken Lilac Sweater. Ensimmäisen kynnen leimattuani huomasin kuitenkin ettei Lilac Sweater erotukkaan kovin hyvin Vegan päällä vaan lumihiutaleet näytti joltain epämääräisiltä levinneiltä länteiltä. Melkein jo meinasin putsata lakat pois leimaamastani kynnestä, mutta ajattelin kuitenkin yrittää pelastaa sen. Sitä paitsi mua ei innostanut yhtään ajatus rouhean tekstuurilakan pois putsaamisesta. Nää Zoyan Pixie Dustit ei lähde irti kynsistä kovinkaan helposti. Niinpä sitten leimasin vielä lilojen hiutaleiden päälle valkoisella ja lopulta kynsistä tuli ihan super kivat! 


Käytetyt lakat:
Zoya - Vega
Colour Alike - Lilac Sweater
Konad - White

Kaikki BPS kynsikoristeet löytyy täältä ja koodilla TAL91 saa -10% tilauksesta!

14 kommenttia:

 1. Kiva väriyhdistelmä ja hauska nähdä taas sun lakkauksia :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Täytyy tehdä muutamat lisää ennen ku talvi menee ohi!♥

   Poista
 3. On kyllä söpöt ja tuo violetti tuo kivasti eloa näihin :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu niin tuo, ei haittaa yhtään vaikkei lilat kohdat näytäkkään hiutaleilta :D

   Poista
 4. Ai että kun onkin kauniit! Mun mielestä tuo violetti pilkistelee alta juuri ihanasti :) ♥

  Ps. Kynsinauhat siis... Heikossa hapessa? No ei tosiaan, hyvältähän nuo näyttää ! :D Tähän vuodenaikaan ei kellään ole täydellisiä kynsinauhoja ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos♥ Ei kannattanu heti luovuttaa ku meni pilalle :D

   Siis eihän se kynsinauhojen huono kunto näissä kuvissa kovin hyvin näy ku just ennen kuvien ottoa käytän aina Essencen kynsinauhahoitokynää vai mikä onkaan ;D Normaalisti mun kynsinauhat onki sit ihan valkoset korput tällee talvella :D

   Poista
 5. Violetit leimaukset toimii tosi hyvin, kun leimasin vielä valkoisella niiden päälle. Tosi kaunis lakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️